Ελλάδα|21.06.2022 15:47

Θεσσαλονίκη: Την Πέμπτη η απολογία της 31χρονης που φέρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγό της - Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές

Newsroom

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε η 31χρονη, που κατηγορείται για επίθεση με μαχαίρι στον 33χρονο σύζυγό της το πρωί της Κυριακής στη Μικρή Βόλβη της Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας είχε ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τη νέα προθεσμία, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη, όπως μεταδίδει το thestival.gr.

Η πλευρά της κατηγορούμενης υποστηρίζει ότι το θύμα έπεσε στο μαχαίρι και πως δεν υπήρχε πρόθεση για ανθρωποκτονία από την 31χρονη. Από την άλλη, το θύμα υποστηρίζει ότι υπήρχε πρόθεση από τη γυναίκα για την επίθεση και πως ήταν, μάλιστα, προσχεδιασμένη.

«Ήξερε πού να χτυπήσει»

«Πήρε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στην καρδιά. Ήξερε πού να χτυπήσει», δήλωσε ο δικηγόρος του συζύγου της 31χρονης. Ο κ. Καραγιάννης υποστήριξε μάλιστα ότι η 31χρονη ρώτησε οικογενειακό φίλο της «πόσο θα στοιχίσει μία κηδεία» για να «τελειώνει με τον σύζυγό της».

«Το περιστατικό έγινε μπροστά σε κόσμο, στο τέλος μιας εκδήλωσης. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πελάτη μου στο σημείο της καρδιάς. Έχουμε δύο μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν κάποια πράγματα που είχε πει η 31χρονη λίγες ώρες νωρίτερα, που ρωτούσε πόσο θα της στοίχιζε μια κηδεία ώστε να γλυτώσει από το σύζυγό της», ανέφερε ο συνήγορος του θύματος στο Mega.

Ο 33χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε μεγάλο χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του θύματος, ο κ. Καραγιάννης είπε: «Χθες είχαμε θετικές εξελίξεις για την υγεία του εντολέα μου. Μέχρι εχτές η κατάστασή του ήταν οριακή. Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο. Δεν υπήρχε κανένας καβγάς πριν το συμβάν. Ο εντολέας μου έλεγε ότι έκανε υπομονή για το παιδάκι δύο ετών που έχουν. Η οικογένεια έχει βρει ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παρελθόν και στη χώρα καταγωγής της». «Έχουμε μαρτυρίες ότι τον μαχαίρωσε και παρενέβησαν οι υπόλοιποι να τη σταματήσουν, ενώ εκείνη συνέχισε να τον χτυπάει με τα χέρια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της 31χρονης υποστήριξε πως πρόκειται για ατύχημα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το θύμα έπεσε πάνω στο μαχαίρι.

Όλες οι ειδήσεις

Λάρισα: Με φυλακή μοιάζει το σπίτι που έμεινε έγκλειστη για 43 χρόνια η γυναίκα - Είχαν γίνει καταγγελίες

Αδιανόητο περιστατικό στις ΗΠΑ: Νεκρός 5χρονος - Τον ξέχασε στο αυτοκίνητο η μητέρα του 3 ώρες, ενώ ετοίμαζε πάρτι

Μόνο το 1% των ανθρώπων μπορεί να βρει το τρίτο ζώο σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση

Κέδρος: Η κρυφή παραλία-κόσμημα των Κυκλάδων που ξετρέλανε το Forbes

επίθεσηΘεσσαλονίκητραυματίαςμαχαίριειδήσεις τώραεπίθεση με μαχαίρι