Ελλάδα|24.06.2022 14:17

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε ξανά το μπαρ στην Αλόννησο γιατί τον «πνίγουν» τα χρέη

Newsroom

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που έχει δικαστικές διαμάχες μετά την φρικτή πράξη του να δημοσιεύσει στο Διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου χωρίς της συγκατάθεση πρώην συντρόφου του αποφάσισε να ανοίξει τελικά το μπαρ που έχει στην Αλόννησο.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις με τη σύλληψη και τη δίκη του, αρκετοί θεωρούσαν ότι αυτό το καλοκαίρι, το κατάστημα θα μείνει κλειστό. Όπως μετέδωσε ο Alpha, πριν από τέσσερις μέρες άνοιξε και υποδέχεται τους πελάτες του.

Τα χρέη του παρουσιαστή

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν είχε άλλη επιλογή σύμφωνα με το ρεπορτάζ γιατί τα χρέη του που «τρέχουν» τον «πνίγουν» και χρειάζεται άμεσα έσοδα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα φροντίζει να περνά απαρατήρητος στο νησί. Στο πλευρό του, βρίσκεται η γυναίκα του, που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή βίντεο με προσωπικές στιγμές και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Όλες οι ειδήσεις

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Γύρισα μετά από μπύρες και ετοίμαζε βαλίτσες» ανέφερε ο δράστης - «Σκότωσα τη μάνα σου» είπε στον γιο του

Συγκρούστηκαν 2 ταχύπλοα με 16 επιβαίνοντες κοντά στην Ανάβυσσο: Υπάρχει τραυματίας

Ρωσία: Πυροβολημένος στο κεφάλι βρέθηκε ο στρατιωτικός που κουβαλούσε τους πυρηνικούς κωδικούς του Πούτιν

Υπόθεση Χρυσαφίδη: Το συγκλονιστικότερο έγκλημα στην Ελλάδα που δεν διαλευκάνθηκε ποτέ – Η εμπλοκή του Γιώργου Τράγκα

Στάθης Παναγιωτόπουλος