Ελλάδα|24.06.2022 21:10

Πάτρα: «Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τα παιδιά της» - Η εκτίμηση Λύτρα και το ερώτημα για τους ιατροδικαστές

Newsroom

Δεν πιστεύει ότι «η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τα παιδιά της» ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Δασκαλάκη πριν συλληφθεί η μητέρα, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Την ίδια ώρα, ο κ. Λύτρας εκτιμά ότι αναμένεται «δικαστήριο» ανάμεσα στους ιατροδικαστές.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος δεν πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι εκείνη που σκότωσε τα παιδιά της. Όπως τόνισε ο ίδιος, είχε έρθει σε επαφή με στενά οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα της 33χρονης, οι οποίοι έλεγαν πως αποκλείεται να είναι εκείνη που στέρησε τη ζωή της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, μιλώντας στο Mega, υπογράμμισε το γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «φρόντιζε πολύ την Τζωρτζίνα», κάτι που τον κάνει να πιστεύει πως δεν κρύβεται η 33χρονη πίσω από τη δολοφονία της.

«Θα ξεσπάσει ιατρικός αντίλογος»

Την εκτίμηση πως θα ξεσπάσει ένας ιατρικός αντίλογος στην υπόθεση της Πάτρας έκανε, παράλληλα, ο δικηγόρος. Εκείνο που φοβάται, όπως λέει, είναι ότι θα ακολουθήσει «δικαστήριο» ανάμεσα στους ιατροδικαστές.

«Υπάρχουν τρεις ιατροδικαστές που είδαν τα παιδιά όταν έκαναν νεκροψία – νεκροτομή, δύο ιατροδικαστές που ανατρέπουν με το πόρισμά τους τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις. Υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες, εκείνο που δεν αλλάζουν είναι τα ευρήματα», δήλωσε.

«Πώς είναι δυνατόν τρεις ιατροδικαστές που είδαν τις σορούς των παιδιών να έχουν καταλήξει σε διαφορετικά συμπεράσματα; Δεν είδα κάποιον ιατροδικαστή να αναφέρει ασφυξία ή εγκληματική ενέργεια. Εάν οι πρώτοι ιατροδικαστές ανέφεραν κάτι διαφορετικό θα είχαμε διώξεις πολύ νωρίτερα».

Όλες οι ειδήσεις

Οι ΗΠΑ επιστρέφουν στο μεσαίωνα: Δεν υπάρχει πλέον συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση – Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Μητσοτάκης σε Τουρκία: Να σταματήσει η ακραία ρητορική – Δεν έκοψα τους διαύλους επικοινωνίας με τον Ερντογάν

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Η στιγμή που ο 53χρονος φεύγει από το σπίτι – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Η πρώτη αντίδραση της Χρυσούλας Ζαχαροπούλου: «Απαράδεκτες οι κατηγορίες εις βάρος μου» - Πήρε θέση και η πρωθυπουργός της Γαλλίας

Απόστολος ΛύτραςθάνατοιΡούλα Πισπιρίγκουειδήσεις τώραπαιδιάΠάτρα