Ελλάδα|25.06.2022 17:20

Τραγωδία στο Άγιο Όρος: Νεκρός με ανατριχιαστικό τρόπο προσκυνητής μετά από δυστύχημα

Newsroom

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο Άγιο Όρος όταν, προσκυνητής από τη Ρουμανία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός του οχήματος κατέληξε στη θάλασσα στο λιμάνι Ξηροποτάμου, στο Άγιο Όρος. Στο σημείο έσπευσε, με τέσσερις άνδρες και ένα όχημα, η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον άνδρα, ωστόσο, ήταν αργά καθώς είχε ήδη χάσει τη ζωή του. Όπως προέκυψε από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (25/6/2022) , η αιτία θανάτου του ήταν πνιγμός.

Tην προανάκριση για τα ακριβή αίτια έχει αναλάβει η αστυνομία.

Ο μοναχός που εντόπισε τον οδηγό ειδοποίησε άμεσα το Λιμεναρχείο του Αγίου Όρους, του οποίου άνδρες μαζί με πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και περισυνέλλεξαν τη σορό. Στο σημείο έσπευσε και γιατρός. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα voria.gr, την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει η αστυνομία.

Όλες οι ειδήσεις

«Κόβει» η κυβέρνηση τα σενάρια για νέα μέτρα στήριξης: Καμία μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, λέει ο Σταϊκούρας – Τι θα συμβεί με το Power Pass

Στο φως ακόμη μια καταγγελία σε βάρος της Χρυσούλας Ζαχαροπούλου για τραυματική γυναικολογική εξέταση: Την κατήγγειλε ανήλικη ασθενής!

Απίστευτη πρόκληση τούρκου βουλευτή: Άνοιξε την τουρκική σημαία έξω από τη Βουλή!

Κωνσταντίνος Τζούμας: Οι σπουδές στην Αμερική, η περιπέτεια με τον καρκίνο και η σχέση του με τις γυναίκες

Άγιο Όροςδυστύχημαειδήσεις τώρανεκρός