Πτολεμαΐδα: Γκράφιτι για τον Μέγα Αλέξανδρο με τις… ευλογίες του δήμου
NewsroomΈνα εντυπωσιακό γκράφιτι μες την Ελληνική σημαία και τον Μέγα Αλέξανδρο δημιούργησε η ομάδα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» το οποίο φιγουράρει από σήμερα στην είσοδο της Πτολεμαΐδας και απέναντι από το δημαρχείο. Η δημιουργία του γκράφιτι βρήκε σύμφωνο και το δήμο Εορδαίας ο οποίος έδωσε και την σχετική άδεια.
Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» εξηγεί τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν την κίνηση
Η ανάρτηση:
«Καλημέρα φίλες και φίλοι
Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες αλλά και η πλειοψηφία των Ελλήνων, όσες προδοτικες συμφωνίες και αν επικυρωθούν στην Ελληνική βουλή, δεν θα πάψουμε ποτέ να φωνάζουμε και να θυμίζουμε με όλους τους τρόπους πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Γι αυτό τον λόγο και με την άδεια του Δήμου Εορδαίας, στην είσοδο της πόλης και απέναντι από το Δημαρχείο της, δημιούργησαμε το παρακάτω γκράφιτι
Εδώ αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά αλλά και να ευχαριστήσουμε δημόσια τον συντοπίτη μας Dimitris Chalkidis (Δημήτρης Χαλκιδης) tattoo artist όπου φιλοτέχνησε και δημιούργησε εντελώς δωρεάν ένα καταπληκτικό έργο τέχνης που ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του γκράφιτι!!!
Φίλε Δημήτρη σ ευχαριστούμε για το "κόσμημα" που από σήμερα θα κοσμεί την πόλη και θα θυμίζει σε όλους πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!».
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Το στοιχείο που ψάχνει η Αντιτρομοκρατική στις κάμερες για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και το πρόσωπο «κλειδί»
- Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη: Παραίτηση ζητά το ΠΑΣΟΚ
- Χάκαραν τον ΕΦΕΤ: Το μήνυμα με νεκροκεφαλή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα
- Τι θα συμβεί στο Ηλιακό μας Σύστημα όταν «πεθάνει» ο Ήλιος; Νέα έρευνα ίσως έχει την απάντηση