Ελλάδα|26.06.2022 17:11

Προβλήματα από την καταιγίδα και στο Αστεροσκοπείο Αθηνών

Newsroom

Προβλήματα στη λειτουργία τους παρουσίασαν πολλές από τις δικτυακές υπηρεσίες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στην Πεντέλη το βράδυ του Σαββάτου, 25 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση του Αστεροσκοπείου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, «Στις υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνονται (α) η επικοινωνία με τη βάση δεδομένων και η λειτουργία των ιστοσελίδων των μετεωρολογικών σταθμών, (β) η λειτουργία του συστήματος λήψης και διαχείρισης των δεδομένων του συστήματος εντοπισμού κεραυνών «ΖΕΥΣ», (γ) η λειτουργία του συστήματος λήψης και διαχείρισης των δεδομένων των μετεωρολογικών δορυφόρων και (δ) η λήψη των απαραίτητων δεδομένων και η λειτουργία των προγνωστικών μοντέλων.

Εργαζόμαστε για την ταχύτερη δυνατή επίλυση των προβλημάτων και την αποκατάσταση των λειτουργιών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Στη σχετική εικόνα που ελήφθη από τον μετεωρολογικό δορυφόρο Meteosat-11 στις 20:10 το βράδυ του Σαββάτου 25/06 σημειώνεται η καταιγίδα που κινούμενη προς νοτιοανατολικά επηρέασε την περιοχή της Πεντέλης».

Όλες οι ειδήσεις

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Αμετανόητος ο δράστης - «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και την μάνα μου»

Το «μεγάλο αφεντικό» και ο τιμοκατάλογος των δουλεμπόρων του κυκλώματος που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Τι εξετάζει ο Μπάιντεν για να παρακάμψει την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τις αμβλώσεις – Στο τραπέζι μονομερή εκτελεστικά διατάγματα

«Δεν είναι η αισθητική του μέτριου!» - Η εμβληματική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τζούμα στους Απαράδεκτους

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνώνκαταιγίδακεραυνοίειδήσεις τώρα