Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με τραυματίες στον Άγιο Δημήτριο: Ο ένας με βαριές κακώσεις από γκλοπ
NewsroomΆγρια συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αττική, μεταξύ ανηλίκων. Μπορεί οι ομάδες που ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους, σύμφωνα με αστυνομικούς, να ήταν και τρεις, καθώς συνολικά στο επεισόδιο ενεπλάκησαν επτά άτομα.
Μάλιστα, όλη η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια και δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 15 ετών να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Ο ένας είναι μαχαιρωμένος στο πόδι και ο δεύτερος φέρει βαριές κακώσεις από γκλοπ στο κεφάλι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN.
Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, καθώς οι κάτοικοι ειδοποίησαν αμέσως την Άμεση Δράση.
Τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν τα αίτια της συμπλοκής, υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για μια κοπέλα και άλλες -οι οποίες συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες- που αφορούν «ραντεβού μεταξύ ανηλίκων ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς δήμους που ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους».
Ραφήνα: Έτσι συνέλαβαν οι αστυνομικοί τους δράστες που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο
Billie Joe Armstrong: «Γ*** την Αμερική», ο frontman των Green Day απαρνιέται την υπηκοότητά του
- Νέο μπλόκο στον διαγωνισμό για τις 1.000 κάμερες - Η ΕΑΔΗΣΥ «παγώνει» ξανά το έργο
- Φοιτητικές εστίες στην Ελλάδα: Το μεγάλο έλλειμμα της φοιτητικής στέγασης
- «Καμπανάκι» Θωμαΐδη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Τοξικές ουσίες μπορεί να αποθηκευτούν για χρόνια στον ανθρώπινο οργανισμό
- Η αποκαθήλωση της Μαρίας, το μεγάλο φαγοπότι των υδρομετρητών και το συγχωροχάρτι στον Τραμπ