Ελλάδα|28.06.2022 10:43

Άγιος Δημήτριος: Βίντεο - ντοκουμέντο από συμπλοκή ανηλίκων έξω από σχολείο

Newsroom

Τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων όλο και πληθαίνουν, με τελευταίο -χρονικά- τον άγριο ξυλοδαρμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Άγιο Δημήτριο. Τώρα, βίντεο - ντοκουμέντο έρχεται στο «φως» και δείχνει μία άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην ίδια περιοχή.

Ειδικότερα, η ΕΡΤ δημοσιεύει βίντεο συμπλοκής που συνέβη πριν από 10 με 12 μέρες έξω από σχολείο στον Άγιο Δημήτριο. Οι νεαροί κατέγραψαν τα βίαια επεισόδια και ανήρτησαν σχετικό υλικό στο ίντερνετ. Οι νεαροί, όπως έγινε γνωστό, έκλεισαν ραντεβού έξω από σχολικό συγκρότημα στην περιοχή.

Οι γείτονες, που άκουσαν τη φασαρία, κάλεσαν την αστυνομία. Ο καυγάς προσωρινά σταμάτησε, αλλά όπως ενημέρωσαν οι νεαροί μέσα από τα social media έδωσαν «ραντεβού για ξύλο» σε άλλο σημείο κάποια άλλη μέρα.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Όλες οι ειδήσεις

Με σπασμένα φρένα η πανδημία: Εκτιμήσεις για έως 30.000 ημερήσια κρούσματα κορονοϊού - Επιχειρησιακό σχέδιο 5 σημείων στο ΕΣΥ

Αντίστροφη μέτρηση για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ: Φτιάχνει κλίμα ο Ερντογάν με νέες προκλήσεις – Πώς θα απαντήσει η Αθήνα εάν τεθεί θέμα αποστρατιωτικοποίησης

«Ακούσαμε σπινάρισμα και έναν θόρυβο σαν βόμβα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι

Ακριβώς την ίδια ημερομηνία: Πώς άρχισε και πώς τέλειωσε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος

συμπλοκήειδήσεις τώραεπεισόδιαΆγιος Δημήτριοςκαυγάςανήλικοι