Έγκλημα στον Πειραιά: Τον κατακρεούργησε κι άπλωσε τα ματωμένα ρούχα να στεγνώσουν
NewsroomΣύμφωνα με πληροφορίες της Κοινωνικής σε διαμέρισμα εντοπίστηκε κατακρεουργημένος από πολλαπλές μαχαιριές ένας 79χρονος. Οι γείτονες άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά αυτό που αντίκρισαν, σόκαρε και του ίδιους.
Το πρώτο όχημα που πήγε στο σημείο ήταν του Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα. Ένας άνθρωπος κείτονταν νεκρός στο πάτωμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν μια γυναίκα, αλλοδαπή, για την οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι την φιλοξενούσε ο 79χρονος και η οποία στο παρελθόν φαίνεται να ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρείο.
Μάλιστα περιφερόταν στο χώρο, χωρίς να έχει συναίσθηση της κατάστασης ενώ άπλωνε τα ματωμένα ρούχα του θύματος στο μπαλκόνι για… να στεγνώσουν.
- «Εκτινάχθηκαν από τα τρένα, έβλεπα παντού νεκρούς»: Σοκάρουν οι εικόνες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία - Δεκάδες νεκροί και τραυματίες
- Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα», το μήνυμα του πιλότου, το «δεν εκβιαζόμαστε» του Μητσοτάκη
- Η κακοκαιρία σαρώνει τη Μαγνησία: «Αν βρίσκεστε στον Πλατανιά, ανεβείτε σε υψηλότερους ορόφους» - Πολλά τα προβλήματα
- Αστρονόμοι μάλλον έλυσαν το μυστήριο του σήματος Wow! - και όχι, δεν πρόκειται για εξωγήινους