Ελλάδα|01.07.2022 08:19

Συνελήφθη ο 35χρονος που προσπάθησε να πνίξει το 1 έτους παιδί του στο κέντρο της Αθήνας

Newsroom

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Ομόνοιας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να πνίξει το μόλις ενός έτους παιδί του στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα για την αποτρόπαια απόπειρά του υπάρχει σ0οκαριστικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας το οποίο ήρθε στο φως το βράδυ της Πέμπτης

Ειδικότερα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η 34χρονη μητέρα του βρέφους πήγε χθες στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας και κατέθεσε μήνυση κατά του 35χρονου πατέρα.

Στην μήνυση η 34χρονη αναφέρει ότι ο πατέρας άρπαξε το βρέφος από το λαιμό και προσπάθησε να το πνίξει βάζοντας τα δάκτυλα του μέσα στο στόμα του. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας.

Το σοκαριστικό βίντεο

Σοκαριστικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη, 30 Ιουνίου, όταν άντρας φέρεται να προσπάθησε να πνίξει το παιδί του. Στο βίντεο – ντοκουμέντο καταγράφηκαν οι στιγμές κατά τις οποίες πολίτες προσπαθούν να πάρουν από τα χέρια του το μωρό.

Τού άρπαξαν το μωρό από τα χέρια

Το βίντεο, που παρουσιάστηκε στο Star, δείχνει τον άντρα να κρατάει το μωρό στα χέρια του ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προσπαθούσε να φράξει το στόμα του παιδιού με το χέρι του. Στη συνέχεια, ο άντρας έδωσε μάχη με τη μητέρα του παιδιού, όσο περαστικοί έσπευδαν στο σημείο προσπαθώντας να τον αποτρέψουν. Το μικρό αγοράκι άρπαξε από τα χέρια του πατέρα του μία γυναίκα ενώ ο ίδιος ακινητοποιήθηκε από πολίτες. Στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία, με τον πατέρα να μεταφέρεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και τη μητέρα και το παιδί να ταξιδεύουν για την πατρίδα τους, τη Ρουμανία.

Όλες οι ειδήσεις

Ποια μέτρα είναι στο «τραπέζι» για το φθινόπωρο εάν αυξηθούν τα κρούσματα - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Οι «φωτιές» της Άγκυρας, τα F-16 και η στάση της Αθήνας: Το γεωπολιτικό πόκερ στη Μαδρίτη και η επόμενη ημέρα

Ενιαία η παραχώρηση των 22 κρατικών αεροδρομίων - Ποιο είναι το στρατηγικό σχέδιο του Υπερταμείου έως το 2024

Πανελλαδικές: Η απορρόφηση στην αγορά εργασίας και τα μεταπτυχιακά είναι οι «κράχτες» των ΑΕΙ ενόψει μηχανογραφικών

Ομόνοιαενδοοικογενειακή βίααστυνομίαπαιδί