Ελλάδα|01.07.2022 09:46

Υπόθεση Novartis - Σάμπυ Μιωνή: Θα συνεχίσω τον αγώνα μου στα ελληνικά πολιτικά δικαστήρια και αν χρειαστεί στα ευρωπαϊκά

Σοφία Φασουλάκη

Με δελτίο Τύπου, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή δηλώνει εύσχημα τη δυσαρέσκειά του για την μη παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και των δημοσιογράφων για την καταγγελλόμενη εκβίαση του, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα του για τη δικαίωση.

«Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές. Εγώ, προσωπικά, αισθάνομαι ήσυχος με τη συνείδηση μου, αφού έκανα το καθήκον μου προς την κοινωνία και την αξιοπρέπεια μου. Φοβάμαι, ωστόσο, ότι η χθεσινή απόφαση θα αποθαρρύνει άλλα θύματα εκβιασμού στο μέλλον από το να καταγγείλουν παρόμοιες εκβιαστικές συμπεριφορές και, αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα πλήγμα προς την ίδια τη Δημοκρατία.  Θα συνεχίσω τον αγώνα μου στα ελληνικά πολιτικά δικαστήρια και αν χρειαστεί, στα ευρωπαϊκά. Όπως έγραψε και ο μεγάλος Νίκος Γκάτσος, "Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ". Εκτός και αν τον αλλάξουμε όλοι μαζί».

Όλες οι ειδήσεις

Ποια μέτρα είναι στο «τραπέζι» για το φθινόπωρο εάν αυξηθούν τα κρούσματα - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Οι «φωτιές» της Άγκυρας, τα F-16 και η στάση της Αθήνας: Το γεωπολιτικό πόκερ στη Μαδρίτη και η επόμενη ημέρα

Ενιαία η παραχώρηση των 22 κρατικών αεροδρομίων - Ποιο είναι το στρατηγικό σχέδιο του Υπερταμείου έως το 2024

Πανελλαδικές: Η απορρόφηση στην αγορά εργασίας και τα μεταπτυχιακά είναι οι «κράχτες» των ΑΕΙ ενόψει μηχανογραφικών

ειδήσεις τώραΔημήτρης ΠαπαγγελόπουλοςΣάμπυ ΜιωνήςNovartis