Ελλάδα|03.07.2022 09:10

Θέμης Αδαμαντίδης: Οι βαριές καταγγελίες σε βάρος του για άσκηση βίας και τα περιοριστικά μέτρα - Ακυρώθηκε sold out συναυλία του

Newsroom

Βαριές είναι οι καταγγελίες σε βάρος του λαϊκού τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ξυλοδαρμό αλλά και για άσκηση λεκτικής βίας. Η Βαρβάρα Κίρκη κατήγγειλε τον τραγουδιστή για επίθεση σε βάρος της έξω από πρακτορείο στοιχηματίσου για ασήμαντη αφορμή και αφού η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη, αφήνοντάς τον όμως ελεύθερο με περιοριστικούς όρους η συνέχεια στην υπόθεση θα δοθεί την Δευτέρα ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελές Πλημμελειοδικείου.

Η κυρία Κίρκη σημείωσε ότι υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει το περιστατικό αλλά και μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν, ωστόσο η πλευρά Αδαμαντίδη διαψεύδει το γεγονός και υποστηρίζει ότι το θύμα στην όλη υπόθεση είναι ο τραγουδιστής.

Η καταγγελία

Η καταγγέλλουσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά την χτύπησε και της επιτέθηκε λεκτικά με βαριές εκφράσεις, ενώ η ίδια υπογραμμίζει ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής έγινε βίαιος σε βάρος της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής την ζηλεύει παθολογικά κια στο παρελθόν την έχει παρακολουθήσει και έχει τοποθετήσει μαγνητόφωνα για να την ακούει. Υποστηρίζει μάλιστα ότι και η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη τον έχει καρταγγείλει για περιστατικά βίας.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, ενώ το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Ο τραγουδιστής ο οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε ο τραγουδιστής είναι ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

Συνήγορος Αδαμαντίδη: Ο τραγουδιστής είναι το θύμα - Συνεργάζονται οι δύο πρώην σύντροφοι

Από την άλλη πλευρά ωστόσο, ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι το θύμα στην υπόθεση είναι ο ίδιος ο τραγουδιστής και άφησε αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο πρώην συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη.

Μιλώντας στο Mega, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε ότι δεν υπάρχει αποδεικτικό βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας. και ανέφερε ότι μία γυναίκα που τον καταγγέλλει είναι η μητέρα των παιδιών του, ενώ η δεύτερη είναι μια περιστασιακή σχέση που είχε.

«Άκουσα το πρωτοφανές, ότι η δεύτερη κυρία έδινε χρήματα στην πρώτη. Από που, τι εργασία κάνει και κερδίζει χρήματα; Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα», υποστήριξε. Υποστήριξε ότι η μία γυναίκα έχει κλέψει χρήματα από τον τραγουδιστή στο παρελθόν και πρόσθεσε ότι και οι δύο ουσιαστικά είχαν σχέση μαζί του για να τον εκμεταλλεύονται οικονομικα.

Ακυρώθηκε sold out συναυλία του

Σε κάθε περίπτωση προγραμματισμένη συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη στη Μυτιλήνη ακυρώθηκε μετά την καταγγελία και την ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή. Όπως μετέδωσε το lesvospost.com, η προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου (02/07) εμφάνιση του Θέμη Αδαμαντίδη στο Kτήμα Οινοφόρος στην περιοχή Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, η οποία έγινε και sold out, «ακυρώνεται λόγω προσωπικών προβλημάτων του καλλιτέχνη, τα οποία καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας».

Όλες οι ειδήσεις 

Θρίλερ στην Αττική το βράδυ του Σαββάτου: Δύο νεκροί τρεις τραυματίες και μία σύλληψη - Τι ακριβώς συνέβη

Φωτιές: «Πορτοκαλί» συναγερμός στη μισή Ελλάδα - Οι περιοχές με πολύ υψηλό κίνδυνο για εκδήλωση πυρκαγιάς

Η Λακωνική Μάνη κερδίζει (και) φέτος στα σημεία: Οι 3 «μυστικές» ονειρικές παραλίες που ερωτεύεσαι από την πρώτη βουτιά

Χαμός με Τσιτσιπά - Κύργιο στο Wimbledon! «Κάνει bullying» είπε ο Στέφανος, «έχει σοβαρά θέματα» απάντησε ο Νικ

δικαστήριοκαταγγελίαειδήσεις τώρατραγουδιστήςΘέμης Αδαμαντίδης