Ελλάδα|03.07.2022 12:00

Πρώην σύζυγος Θέμη Αδαμαντίδη: «Με χτύπαγε και έβριζε μπροστά στα παιδιά, είναι βίαιος με τις γυναίκες»

Newsroom

Τη Δευτέρα θα δοθεί στο δικαστήριο συνέχεια στην υπόθεση της καταγγελίας που έγινε σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη από τη σύντροφό, η οποία τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και εξύβριση, ενώ στην καταγγελία της υπογραμμίζει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο λαϊκός τραγουδιστής γίνεται βίαιος σε βάρος της. Μάλιστα για βίαιη συμπεριφορά του κ Αδαμαντίδη μιλά και η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη το Σάββατο, αφήνοντάς όμως ελεύθερο τον κ. Αδαμαντίδη. Συνέχεια στην υπόθεση θα δοθεί την Δευτέρα ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελές Πλημμελειοδικείου.

Η καταγγέλλουσα κυρία Κίρκη υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει το περιστατικό αλλά και μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν, ωστόσο η πλευρά Αδαμαντίδη διαψεύδει το γεγονός και υποστηρίζει ότι το θύμα στην όλη υπόθεση είναι ο τραγουδιστής.

Πρώην σύζυγος Αδαμαντίδη: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα»

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» σχετικά με τη συμπεριφορά του τραγουδιστή, όσο οι δυο τους ήταν σε σχέση και υποστήριξε ότι υπήρξε βίαιος σε βάρος της. «Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας» είπε και πρόσθεσε. Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά.

«Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει μαζί με τον τραγουδιστή δυο παιδιά και δηλώνει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά, δεν στέλνει χρήματα. «Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» λέει η ίδια.

Για τη σχέση του τραγουδιστή με τον τζόγο η πρώην σύζυγός του απαντά: «Εκεί τον γνώρισα εγώ, με τα μηχανάκια μέρα νύχτα, τα παράνομα μηχανάκια είναι η αδυναμία του».

Κούγιας: Ο Αδαμαντίδης πλήρωνε για τα παιδιά μέχρι που η μητέρα τους τα πήγε στη Βουλγαρία

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας στη δική του τοποθέτηση είπε πως ο τραγουδιστής πλήρωνε για τα παιδιά του μέχρι την ημέρα που η μητέρα τους τα πήρε και έφυγε στη Βουλγαρία. «Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη τον εκβίαζε πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό, όπως και έκανε» σημείωσε ο δικηγόρος και δήλωσε χαρακτηριστικά «κρατήστε μικρό καλάθι για ο,τιδήποτε λέγεται από τις συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη».

Ο κ. Κούγιας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει πειράξει άνθρωπο και ας έχει τα «πάθη» του και επισήμανε πως η νυν σύντροφός του δεν είχε καταγγείλει προηγουμένως ποτέ περιστατικό βίας. «Δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα βίντεο ξυλοδαρμού της συντρόφου του» ανέφερε.

Όλες οι ειδήσεις 

Θρίλερ στην Αττική το βράδυ του Σαββάτου: Τρίτος νεκρός από τις συμπλοκές - Βίντεο ντοκουμέντα

Κορονοϊός: Δραματική πρόβλεψη για έβδομο και χειρότερο κύμα το φθινόπωρο - Επαναφορά της υποχρεωτικότητας της μάσκας ζητά ο Καπραβέλος

Φοιτητική στέγη: Ξεκινά ο αγώνας για καλό και φτηνό ενοίκιο - Οι δυσκολίες και οι στρεβλώσεις της αγοράς

Μαρία Πρωτόπαππα στο ethnos.gr: «Έχω φτάσει στην Ιθάκη μου και έχω τον αγώνα να την κρατήσω»

καταγγελίαδικαστήριοξυλοδαρμόςΘέμης Αδαμαντίδηςειδήσεις τώρα