Ελλάδα|04.07.2022 13:53

Φωτιά στο Σχηματάρι: «Μόνο οι Αφγανοί και τα τσιγγανόπουλα βοήθησαν»

Newsroom

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Σχηματάρι με μαρτυρία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN να αναφέρει απουσία συνδρομής από την Πολιτική Προστασία ο οποίος μιλώντας στην κάμερα, ανέφερε χαρακτηριστικά, «οι μόνοι που βοήθησαν είναι οι Αφγανοί και τα τσιγγανόπουλα». 

Την ώρα που ο ρεπόρτερ του OPEN Γιάννης Ζιάκας βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση βρισκόμενος στο μέτωπο της πυρκαγιάς, άνδρας ο οποίος ήταν περαστικός και ο οποίος συμμετέχει εθελοντικά στην κατάσβεση της φωτιάς, δήλωσε στην κάμερα: «Μόνο οι Αφγανοί και τα τσιγγανόπουλα βοήθησαν, όλοι οι Έλληνες πίνουν φραπέδες στις παραλίες. Οι κάτοικοι κάθονται και τα τσιγγανόπουλα έτρεχαν σαν τρελά να βοηθήσουν για να σωθούν τα σπίτια». Μάλιστα πρόσθεσε ότι «η Πολιτική Προστασία είναι ανύπαρκτη», επισημαίνοντας, «πάλι καλά που ήταν εδώ τα παιδιά που δουλεύουν στα χωράφια οι Μπαγκλαντεσιανοί και οι Ινδοί και βοήθησαν». 

Όλες οι ειδήσεις

Μεγάλη φωτιά στο Σχηματάρι: Εντολή εκκένωσης σε οικισμό στο Δήλεσι - Εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα 112

Ζακ Κωστόπουλος: Εκτός φυλακής ο μεσίτης δύο μήνες μετά την καταδίκη του

Τσαβούσογλου: Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε τον εαυτό του, λέγοντας μη δίνετε F-16 στην Τουρκία -Τέτοιες προσπάθειες δεν θα αποδώσουν

Γερμανία: Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ και piercings στον κόσμο

ειδήσεις τώραφωτιάπυροσβεστικήΣχηματάρι