Ελλάδα|04.07.2022 14:50

Αδιανόητο περιστατικό στις Σέρρες: Γονεις κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο για να φάνε σουβλάκια

Newsroom

Αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στις Σέρρες το βράδυ της Κυριακής όταν ένα ζευγάρι από τη Βουλγαρία που είχε πάει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά του, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο αυτοκίνητο για να απολαύσει... σουβλάκια.
Βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο, περαστικοί, χτυπούσαν τα τζάμια αλλά εκείνα δεν αντιδρούσαν. Άμεσα κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ άνδρες της οποίας έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης. Οι αστυνομικοί τους προσέφεραν νερό και τις πρώτες βοήθειες.

Μόλις έφτασαν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά είχαν αποκοιμηθεί, πήγαν να φάνε γρήγορα. Επρόκειτο να γυρίσουν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη χώρα τους.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής.

Όλες οι ειδήσεις

Μεγάλη φωτιά στο Σχηματάρι: Εντολή εκκένωσης σε οικισμό στο Δήλεσι - Εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα 112

Ζακ Κωστόπουλος: Εκτός φυλακής ο μεσίτης δύο μήνες μετά την καταδίκη του

Τσαβούσογλου: Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε τον εαυτό του, λέγοντας μη δίνετε F-16 στην Τουρκία -Τέτοιες προσπάθειες δεν θα αποδώσουν

Γερμανία: Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ και piercings στον κόσμο

γονείςπαιδιάειδήσεις τώραΣέρρεςσουβλάκι