Ελλάδα|04.07.2022 17:57

Βόλος: Θρίλερ με τον θάνατο της 14χρονης - Στο «μικροσκόπιο» γρατζουνιές

Newsroom

Ερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία στον Βόλο, όπου μία 14χρονη έχασε τη ζωή της μετά από έξι μήνες που βρισκόταν σε κώμα. Οι συγγενείς της υποστηρίζουν ότι γλίστρησε στην μπανιέρα, ωστόσο, τώρα ερωτήματα προκύπτουν από εκδορές που φαίνεται να βρήκαν πάνω της.

Ειδικότερα, ο παππούς της 14χρονης μιλώντας στο Mega ανέφερε: «Πήγε να κάνει μπάνιο και γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι κάτω. Από ανακοπή μας είπαν. Δεν ξέρω πολλά, είμαστε χάλια».

Η 14χρονη στις 4 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τους συγγενείς της, έπεσε και χτύπησε στην μπανιέρα, με τους γονείς της να τη μεταφέρουν ίδιοι -χωρίς τις αισθήσεις της- στο νοσοκομείο του Βόλου, αναφέροντας αρχικά ότι έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα που έκανε μπάνιο.

Οι γιατροί σε πρώτη φάση διέγνωσαν εισρόφηση, τη διασωλήνωσαν και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονταν σε κώμα για έξι μήνες.

«Την είδαμε μέσα στο νοσοκομείο, μας άκουγε που μιλάγαμε, δάκρυζαν τα μάτια της, δάκρυζαν. Δεν μπορούσε να απαντήσει, ήταν σπασμένο το κρανίο της» πρόσθεσε ο παππούς της 14χρονης.

Μυστήριο με τις γρατζουνιές στον λαιμό

Η 14χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, έφερε εκδορές στο πρόσωπο και τον λαιμό, οι οποίες δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τον θάνατο της με τις συνθήκες του ατυχήματος στο μπάνιο, να παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Πάντως, η γιαγιά της που ήταν στο πλάι της, διαψεύδει ότι το κορίτσι είχε εκδορές:

«Τίποτα. Το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές, ούτε τίποτα, ψέματα λένε όλοι. Εγώ έκατσα 20 ημέρες μαζί της, μέσα στο νοσοκομείο, ήταν έξι μήνες, επτά νομίζω» ανέφερε η ίδια, ενώ το ίδιο υποστήριξε και ο παππούς της 14χρονης.

Ο εισαγγελέας Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να ερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της.

Όλες οι ειδήσεις

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβολή της δίκης του τραγουδιστή για τις 14 Ιουλίου - Ιατροδικαστική ζήτησε η υπεράσπιση

Ψηφιακή κάρτα: «Xτυπούν κάρτα ενώ συνέχιζαν να δουλεύουν» - Καταγγελίες για καταστρατήγησή του μέτρου

Τσαβούσογλου: Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε τον εαυτό του, λέγοντας μη δίνετε F-16 στην Τουρκία -Τέτοιες προσπάθειες δεν θα αποδώσουν

Λεξ: «Βούλιαξε» το γήπεδο του Πανιώνιου - 20.000 θεατές αποθέωσαν τον ράπερ στη συναυλία του στη Νέα Σμύρνη

Βόλοςθάνατοςθάνατος 14χρονηςνεκρήειδήσεις τώρα