Ελλάδα|05.07.2022 17:24

Βόλος: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον θάνατο της 14χρονης - Στο «φως» η έκθεση για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

Newsroom

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υπόθεση θανάτου της 14χρονης στον Βόλο. Τη Δευτέρα είχε έρθει στο «φως» πληροφορία για εκδορές στο σώμα της νεαρής κοπέλας, με τους συγγενείς της να το διαψεύδουν. Τώρα, νέες αναφορές για την ιατροδικαστή έκθεση επίσης «ακυρώνουν» την ύπαρξη εκδορών.

Ειδικότερα, το gegonota.news γράφει πως η ιατροδικαστική έκθεση δεν έφερε χτυπήματα, αλλά είχε μελανιάσει από την ανακοπή καρδιάς. Η επίσημη ιατρική έκθεση δεν αναφέρει πουθενά τραύματα, μελανιές, εκδορές, στο σώμα ή το πρόσωπό της, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο.

Υπενθυμίζεται πως την Ελένη μετέφεραν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο οι συγγενείς της στις 03:45 της 4ης Ιανουαρίου του 2022 στο Νοσοκομείο του Βόλου. Δεν είχε σφυγμό και αναπνοή και ήταν μελανιασμένη. Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Στο Νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και το παιδί διασωληνώθηκε. Στο ιστορικό που ελήφθη από συγγενικά πρόσωπα που τη συνόδευαν, αναφέρεται πιθανή ηλεκτροπληξία στο μπάνιο του σπιτιού. Οι συγγενείς άκουσαν ηχηρό θόρυβο από το μπάνιο και τη βρήκαν αναίσθητη. Ανέφεραν στους γιατρούς ότι στην προσπάθειά τους να τη σηκώσουν, τους «χτύπησε» το ρεύμα.

Το παιδί όταν πήγε στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με την έκθεση, διασωληνώθηκε άμεσα και ακολούθησε ένας τρίωρος αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή, οπότε αποφασίστηκε και η μεταφορά του στο Ιπποκράτειο.

Την έκθεση έχει λάβει και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας καθώς έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση, όπως υπογραμμίζει το ίδιο μέσο.

Όλες οι ειδήσεις

Μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες και εναέρια μέσα - Ανησυχία για σπίτια και Γεράνεια Όρη

Ηχηρό μήνυμα Μητσοτάκη σε Τουρκία από το Ευρωκοινοβούλιο: Οι διαφορές δεν λύνονται με «νταηλίκια» αλλά με το Διεθνές Δίκαιο

«Αυτοί ήρθαν και με βρήκαν»: Προκλητικός και αμετανόητος ο ψευτογιατρός που λέει ότι δεν είναι δολοφόνος

Μωβ μέδουσες: Τσίμπησαν γυναίκα σε παραλία στα Χανιά - Τα σημάδια μετά τα τσιμπήματα

Βόλοςθάνατοςέκθεσηειδήσεις τώραθάνατος 14χρονηςανήλικη