Ελλάδα|06.07.2022 09:10

Θεσσαλονίκη: Έσφαξε την ηλικιωμένη μητέρα του μέσα στο σπίτι της - Την βρήκε νεκρή στη μπανιέρα ο δεύτερος γιος

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της, φορώντας τα ρούχα της και σε προχωρημένη σήψη βρήκε άνδρας την 79χρονη μητέρα του στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

Η 79χρονη βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Τρίτης στο διαμέρισμα που διέμενε φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα. Στη σκηνή του εγκλήματος εντοπίστηκαν μαχαίρια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιος της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο 50χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, σύμφωνα με το ΑΠΕ και ο εισαγγελέας αποφάσισε τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 79χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Νεάπολης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος γιός της, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα».

Όλες οι ειδήσεις

Σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα στη Βουλή με άρωμα εκλογών: Ακρίβεια, Novartis και δημοψήφισμα στην προ ημερησίας

Κορονοϊός: Το 2023 θα γίνει ενδημικός λέει στο ethnos.gr καθηγητής Γενετικής του ΑΠΘ - Πιθανή νέα μετάλλαξη το φθινόπωρο

Έρχεται στη ζωή ο άνθρωπος που διαπίστωσε πρώτος: Κάθε λεπτό γεννιέται κι ένα κορόιδο

Είχαν αναλαμπή: Απαίσιοι και φρικτοί άνθρωποι που έκαναν έστω μια φορά στη ζωή τους το καλό

ανθρωποκτονίαθάνατοςΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρα