Ελλάδα|06.07.2022 20:58

Επικίνδυνο το αεροδρόμιο της Σκιάθου: Τουρίστρια εκτινάχθηκε από τουρμπίνα αεροσκάφους – Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Newsroom

Ακόμη ένα ατύχημα, το δεύτερο σε λίγες εβδομάδες σημειώθηκε έξω από το αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Αυτή τη φορά, εξαιτίας της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες των αεροπλάνων, μια Βρετανίδα υπήκοος, 61 ετών, έπεσε στο έδαφος, από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει για να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα διακομίσθηκε σήμερα το μεσημέρι από τη Σκιάθο στο λιμάνι του Βόλου, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και στις 15.30 έκανε εισαγωγή στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo νέο ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου Να σημειωθεί πως, στις 19 Ιουνίου, σε αντίστοιχο περιστατικό, είχε τραυματιστεί ελαφρά, κατά τον ίδιο τρόπο, χωρίς όμως να χρειαστεί νοσηλεία, ένας 79χρονος.

Όλες οι ειδήσεις

Δημοσκόπηση ALCO για OPEN: Η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Πώς αποτιμούν το κυβερνητικό έργο ανά τομέα, με ποιο κριτήριο θα ψηφίσουν στις εκλογές

Ταυτότητα και άδεια οδήγησης στο κινητό: Όλες οι λεπτομέρειες για την εφαρμογή Gov.gr Wallet και τις παροχές του

Βρετανία: Οι υπουργοί στέλνουν κορυφαίο στέλεχος του κόμματος να πει στον Μπόρις Τζόνσον να παραιτηθεί

Brad Pitt: Λέει ξανά ότι πάσχει από προσωπαγνωσία - «Κανείς δεν με πιστεύει»

Σκιάθοςαεροπλάνοειδήσεις τώρααεροδρόμιοαεροσκάφος