Ελλάδα|07.07.2022 17:11
Ρόδος: 15χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 21χρονο για βιασμό
NewsroomΜία 15χρονη Γερμανίδα κατήγγειλε 21χρονο για βιασμό στη Ρόδο. Η ανήλικη μετέβη για στην υποδιεύθυνση ασφάλειας του νησιού την Τετάρτη, 6 Ιουλίου.
Άμεσα ξεκίνησε διαδικασία έρευνας και σε λίγες ώρες ο νεαρός Γερμανός είχε συλληφθεί, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η rodiaki.gr.
Και οι δύο, καταγγέλλουσα και 21χρονος φερόμενος ως δράστης, βρίσκονται στη Ρόδο για διακοπές και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Βρετανία: Παραιτήθηκε ο Μπόρις Τζόνσον - Θα μείνει πρωθυπουργός μέχρι να υπάρξει διάδοχος
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Βροχές καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας από Παρασκευή
Rihanna: Η τραγουδίστρια είναι και επίσημα η νεότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes
Διαβάστε ακόμη
- IRIS: Το 2027 μπαίνει και στις επιχειρήσεις - Το επόμενο μεγάλο βήμα
- Marfin: Τι περιμένουν να απαντήσει η 46χρονη που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Ακόμα και αύριο η ερυθρά αγγελία
- Θρήνος για πρώην μπασκετμπολίστα: Νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια τουρνουά στη Νέα Υόρκη
- Περιορίστηκε η φωτιά σε κτίριο του θεάτρου Badminton στο Πάρκο Γουδή - Οι πυκνοί καπνοί πάνω από την Αθήνα και το «112»