Ελλάδα|08.07.2022 10:28

Φονικά τροχαία σε Κηφισό, Νέα Φιλαδέλφεια και Πάτρα - Ένας 22χρονος και δύο 25χρονοι τα θύματα

Newsroom

Τρία νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο το βράδυ της Πέμπτης, από τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στον Κηφισό και τη Νέα Φιλαδέλφεια της Αττικής αλλά και στην Πάτρα.

Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρο Κηφισού και έπεσε πάνω σε κολώνα. Σύμφωνα με συγγενή του 22χρονου που μίλησε στον ΣΚΑΪ ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

Συγγενής του 22χρονου απηύθυνε έκκληση στις Αρχές να αναζητήσουν βίντεο από το σημείο του τροχαίου προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχασε τον έλεγχο στην προσπάθεια να στρίψει -πιθανότατα από υπερβολική ταχύτητα- και πριν πέσει στην κολώνα προσέκρουσε σε δύο πινακίδες. Χρειάστηκαν 9 πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν, οι οποίοι αναγκάστηκαν να κόψουν την οροφή του οχήματος.

Τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 25χρονος που οδηγούσε μηχανή

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας με θύμα 25χρονο άνδρα, που οδηγούσε μηχανή. Συγκεκριμένα σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Δεκελείας.

Τραγωδία και στην Πάτρα: Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο

Τραγωδία έλαβε χώρα και στην Πάτρα στις 6.30 το πρωί, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος εξετράπη της πορείας του μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά εθνική Πατρών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο, χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην μάντρα του νεκροταφείου της περιοχή.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην κυριολεξία πάνω στην μάντρα και αιωρείτο πάνω από τους τάφους. Ο θάνατος του 25χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος. Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρίου. Τις αιτίες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.

θάνατοιειδήσεις τώρανεκροίΤροχαία