Ελλάδα|08.07.2022 15:25

Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη

Newsroom

Ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Ιουλίου η προαναγγελθείσα κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη, με μία πολύ δυνατή βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους, διάρκειας μόλις 15 λεπτών, η οποία, ωστόσο, ήταν ικανή να προξενήσει για μία ακόμα φορά προβλήματα.

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, αυτοκίνητα έμειναν στο δρόμο από τις λίμνες που δημιουργήθηκαν, έπεσε ένα δέντρο χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος, ενώ σε κάποια υπόγεια χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική υπηρεσία, για να αντλήσει ύδατα.

Ειδικότερα, τα περισσότερα προβλήματα δημιουργήθηκαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Στην οδό Ψελλού, σε ένα σημείο που πλημμυρίζει πολύ συχνά, δύο αυτοκίνητα έμειναν από τα συγκεντρωμένα νερά, ενώ από τους ισχυρούς ανέμους έπεσε ένα δέντρο στο πάρκο της Νέας Ελβετίας.

Η πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη σε τουλάχιστον 12 περιπτώσεις, οι περισσότερες από τις οποίες στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι ισχυρές βροχοπτώσεις, ακόμα και χαλαζοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν στη Βόρεια Ελλάδα μέχρι τουλάχιστον το απόγευμα του Σαββάτου.

Όλες οι ειδήσεις

Σίνζο Άμπε: Πέθανε από τους πυροβολισμούς ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

Μαρουσάκης: Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών - Οι περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο» τις επόμενες ώρες

Η τιμητική πολιτογράφηση του Τουρκοκύπριου «σωτήρα», Γιασάμ Αγιαβέφε: Οι αποκαλύψεις του insidestory για το «σκοτεινό» παρελθόν του και τα ερωτήματα που προκύπτουν

Καναντέρ αδειάζουν τις δεξαμενές νερού πάνω σε πυροσβέστες και η αντίδραση είναι ξεκαρδιστική

βροχέςΘεσσαλονίκηβροχόπτωσηειδήσεις τώρακακοκαιρίαποτάμιακαιρός