Εργατικό δυστύχημα στη Λαμία: Εργαζόμενος σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία – Καθάριζε δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ
NewsroomΤραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ορεινό χωριό Ανατολή, στη Σπερχειάδα της Δυτικής Φθιώτιδας.
Μέλος εργολαβικού συνεργείου ο 31χρονος
Πρόκειται για άνδρα 31 ετών που τραυματίστηκε θανάσιμα από το ηλεκτρικό ρεύμα κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού ηλεκτροφόρων καλωδίων της ΔΕΔΔΗΕ. Ο άνδρας, που κατάγεται από την Ευρυτανία, αποτελούσε μέλος εργολαβικού συνεργείου που έκοβε δέντρα και κλαδιά καθαρίζοντας το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Ο εργαζόμενος άνδρας χτυπήθηκε από το ρεύμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα στοιχεία σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.
Σίνζο Άμπε: Ο δράστης τον πυροβόλησε από απόσταση λίγων μέτρων - Το χρονικό της άγριας επίθεσης
Κορονοϊός: 10.126 κρούσματα στην Αττική, 1.859 στη Θεσσαλονίκη – Η γεωγραφική κατανομή
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»