Ελλάδα|09.07.2022 15:08

Λαμία: Ανήλικοι «ποντικοί» εισέβαλλαν σε σπίτι αλλά έφυγαν με χειροπέδες

Newsroom

Στα πράσα πιάστηκα δύο νεαροί κλέφτες από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Άμεσης Δράσης στη Λαμία. Οι δύο νεαροί λίγο πριν το βράδυ της Παρασκευής εισέβαλαν σε ισόγειο σπίτι στην οδό Βελισσαρίου στη Λαμία, κοντά στη στάση "Μποβιάτσου" στη συμβολή με την οδό Υψηλάντη.

Όμως, για κακή τους τύχη, κάποιος γείτονας είδε τους "ποντικούς" την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι παραβιάζοντας τις μπαλκονόπορτες και ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που μόλις οι διαρρήκτες τους κατάλαβαν έφυγαν από την πίσω πλευρά του σπιτιού.

Τότε, σύμφωνα με το lamiareport ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Άμεση Δράση, τους εντόπισαν σε ένα πάρκινγκ και τους συνέλαβαν.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν πήραν κάτι από το σπίτι, ωστόσο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι συγκεκριμένοι νεαροί διαρρήκτες έχουν συλληφθεί δεκάδες φορές για κλοπές και διαρρήξεις.

Όλες οι ειδήσεις

Οι 4 λόγοι που οδήγησαν σε έκρηξη κρουσμάτων: Καμπανάκι των ειδικών για την πορεία της πανδημίας – Ανησυχία για τους σκληρούς δείκτες

Βούλιαξε η Θάσος από την κακοκαιρία: Πλημμύρισαν σπίτια, ξενοδοχεία και δρόμοι - Προβλήματα και στη Θεσσαλονίκη

Τα Abenomics,ο εθνικισμός και οι μεταρρυθμίσεις: Η αμφιλεγόμενη κληρονομιά που αφήνει ο Σίνζο Άμπε

Τρομακτικό περιστατικό: Δέκα ανήλικοι ξυλοκόπησαν ανελέητα 17χρονο στη Μεταμόρφωση – Τον χτύπησαν και με σιδερογροθιά

ειδήσεις τώραΛαμίακλοπή