Ελλάδα|13.07.2022 06:57

Φωτιά στον Real FM: Καταγγέλλει εμπρησμό ο Χατζηνικολάου

Newsroom

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Real FM επί της Λεωφόρου Κηφισίας, η οποία έσβησε έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών.

Φωτιά στον Real FM: Εμπρησμό καταγγέλλει ο Χατζηνικολάου

Σε μήνυμά το στο Twitter, ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Νίκος Χατζηνικολάου κατήγγειλε εμπρησμό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…».

«Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!», έγραψε σε ένα ακόμη μήνυμά του ο δημοσιογράφος.

Στο σημείο έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Ο γενικός διευθυντής του σταθμού, ανέφερε πως ο Real FM θα βγει σύντομα στον αέρα και ότι αυτό είναι «απάντηση στους εμπρηστές». Σύμφωνα με νέα ενημέρωση της πυροσβεστικής η φωτιά βρίσκεται πλέον υπό μερικό έλεγχο.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε η ρεπόρτερ του OPEN Ελευθερία Σπυράκη, εντοπίστηκαν γκαζάκια στην είσοδο του ραδιοφωνικού σταθμού.

Απεγκλωβίστηκε εργαζόμενη

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κύρια αιτία της πυρκαγιάς ήταν στον 3ο όροφο όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ εργαζόμενη που βρισκόταν στο κτήριο την κατέβασαν οι πυροσβέστες από το κλιμακοστάσιο και διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

NASA Live - Νέες εικόνες από το τηλεσκόπιο James Webb: «Μία μεγάλη μέρα για την ανθρωπότητα»

Κορονοϊός: Πάνω από 4 εκατομμύρια κρούσματα στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τους 109 οι διασωληνωμένοι

Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεκινούν από την Τετάρτη οι αιτήσεις για 25.000 συνταξιούχους

Sisi-mania: Η ζωή της πριγκίπισσας Σίσσυ, της μακροβιότερης Αυτοκράτειρας της Αυστρίας, έρχεται στο Netflix και στη μεγάλη οθόνη

φωτιάφωτιά τώραπυροσβεστικήειδήσεις τώραΝίκος Χατζηνικολάου