Ελλάδα|14.07.2022 21:24

«Σάς αρέσει η βόλτα με περιπολικό;» - Σάλος με βίντεο από «πάρτι» σε όχημα της αστυνομίας – Έρευνα από ΕΛΑΣ - Δείτε το βίντεο

Newsroom

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media κάνει βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, όπου διακρίνεται το εσωτερικό περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο βίντεο, που έχει μαγνητοσκοπηθεί από πρόσωπο στα πίσω καθίσματα, ακούγεται δυνατή μουσική, φαίνονται φωτάκια neon και επικρατεί μία εύθυμη διάθεση μεταξύ των επιβαινόντων που πρέπει να είναι τέσσερα άτομα. Το περιπολικό περνάει φανάρι με κόκκινο ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, στη θέση του συνοδηγού, κάθεται άτομο που φορά μπλούζα με την ελληνική σημαία και τρία αστέρια.

Έρευνα της ΕΛΑΣ

Για το βίντεο, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι γνήσιο, έρευνα διεξάγει η αστυνομίας. Δεν είναι σαφές, ακόμα, εάν κάποια από τα πρόσωπα που βρίσκονται εντός του αυτοκινήτου είναι αστυνομικοί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε πως διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου.

Το επίμαχο βίντεο φαίνεται να είναι τραβηγμένο από το εσωτερικό ενός περιπολικού, του οποίου ο οδηγός ενεργοποιεί τις σειρήνες και περνάει ένα φανάρι με κόκκινο, ενώ ακούγονται και γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά στη Σάμο: Αναζωπύρωση λόγω των ανέμων – Η εικόνα στα πύρινα μέτωπα

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα σε κυβέρνηση: «Εκτσογλανισμός είναι η ατιμωρησία των ανθρώπων της εξουσίας» - Αποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία

Τουρισμός για Όλους: Στις 16 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα – Τι είπε ο Κικίλιας στο OPEN

Έχασε τη μάχη της Φέτας η Δανία: Παρέβη τις υποχρεώσεις της αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

social mediaέρευναειδήσεις τώραπεριπολικόΕλληνική ΑστυνομίαTik Tokβίντεο