Ελλάδα|15.02.2019 16:47

All about History, People & TV Έθνος στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής (17/2)!

Newsroom

Το πέμπτο τεύχος (17/2) έρχεται με κεντρικό θέμα τον Ιούλιο Καίσαρα.

Με συναρπαστικές αφηγήσεις κι εκπληκτική εικονογράφηση, το εξαιρετικό αυτό περιοδικό προσφέρει όλο το δράμα, τη δράση, τα σκάνδαλα και την αγωνία του παρελθόντος. Μέσα από τις σελίδες του, ζωντανεύει την Ιστορία και καθηλώνει τους αναγνώστες κάθε ηλικίας! Μαζί για μία ακόμα Κυριακή το People, το αγαπημένο περιοδικό των celebrities και το TV Εθνος.

ALL ABOUT HISTORY

Ιούλιος Καίσαρας - Ο θάνατος της δημοκρατίας: Ο χαρισματικός ηγέτης υποσχέθηκε να αποκαταστήσει το μεγαλείο της Ρώμης αλλά κατέληξε ισόβιος δικτάτορας. Η ζωή και τα έργα του

Η Συμφωνία της Βάρκιζας: Ελλάδα, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 1945. Η συνθήκη που αφόπλισε τους μπαρουτοκαπνισμένους αντάρτες του ΕΛΑΣ. Σε μια πολυτελή οικία έξω από την Αθήνα, συνομολογήθηκε η παράδοση χιλιάδων πυροβόλων στο ελληνικό κράτος

Καρλομάγνος - Η ζωή και η εποχή του: Ο πολέμαρχος που ένωσε τη Μεσαιωνική Ευρώπη και επέβλεψε μια πολιτιστική αναγέννηση, αλλά αιματοκύλισε τους Σάξονες και επέβαλε τη θέλησή του με το σπαθί του

Δωδεκάνησα - 72 χρόνια από την ενσωμάτωση του νησιωτικού συμπλέγματος στην Ελλάδα: Το παρασκήνιο που οδήγησε στη διατύπωση του επίμαχου άρθρου της Συνθήκης του Παρισιού τον Φεβρουάριο του 1947.

Η βασιλεία του τρόμου του Ταμερλάνου: Πώς η «μάστιγα του Θεού» έσπειρε τον τρόμο από τη Δαμασκό μέχρι το Δελχί

Οι 13 ημέρες που εξαφανίστηκαν από την Ελλάδα: Πώς και γιατί αποφασίστηκε η μετάβαση από το Ιουλιανό στο Γρηγοριανό ημερολόγιο πριν από 96 χρόνια.

Η οικοδόμηση του Μεγάλου Μήλου: Ανακαλύψτε πώς έμοιαζε ο υπό κατασκευή εμβληματικός ορίζοντας της Νέας Υόρκης

Τα μυστικά της Πυθίας: Οι επιστημονικές απαντήσεις για το μυστήριο που περιβάλλει εδώ και αιώνες τις ιέρειες των Δελφών.

PEOPLE

Κατερίνα Στικούδη

«Εγώ έκανα την πρόταση γάμου». Η πρωταγωνίστρια του Your Face Sounds Familiar μιλάει για το λόγο που επέλεξε να κάνει το γάμο της στο χωριό της, τον τρόπο που την έχει κερδίσει ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης –με τον οποίο είναι 10 χρόνια μαζί, τους haters που πλέον της στέλνουν μηνύματα «συγγνώμης».

Γιάννης Βούρος

«Είναι ωραία η εργένικη ζωή». Ο καταξιωμένο ηθοποιός και πρώην διευθυντής του ΚΘΒΕ αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως χώρισε από την επί 21 χρόνια σύζυγό του, τις σχέσεις του με τις πρώην γυναίκες του, την άσχημη εμπειρία του στην κεντρική πολιτική σκηνή και την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

«Γεννήθηκα παντρεμένος». Ο αγαπημένος ηθοποιός αναλύει στο People πτυχές της ζωής του, τον γάμο του σε νεαρή ηλικία και τη σχέση με την κόρη του, το άδοξο φινάλε του σίριαλ που πρωταγωνιστούσε, την οικονομική καταστροφή που υπέστη το 2013, τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο στο Βοτανικός Plus και ανακοινώνει την επιστροφή του σχήματος που δημιούργησε, Άγαμοι Θύται.

Γιούλικα Σκαφίδα

«Αν κάτι πάει στραβά στη ζωή μου δεν έχω Plan B». Η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια μιλάει για την απόφασή της να αφήσει τη Ναυπηγική για την υποκριτική, θυμάται το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με τον Γιώργο Λάνθιμο σκηνοθέτη και εξιστορεί τη δύσκολη περίοδο της ζωής της με πιεστικές πρόβες που την έκαναν να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για την καριέρα της.

Ανδρέας Γεωργίου

Όλο το παρασκήνιο από την αναπάντεχη απόφαση των συντελεστών να δώσουν πρόωρο τέλος στην επιτυχημένη σειρά Τατουάζ.

Παναγιώτης Αρωνιάδης

Ο διευθυντής των New Media του «Δικέφαλου του Βορρά» μιλάει στο People για τον τρόπο που επικοινωνεί το προφίλ της ομάδας και τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το βραβευμένο περιοδικό Toumba Magazine, τον… ήλιο που ξεπροβάλλει στη Θεσσαλονίκη ύστερα από κάθε νίκη της ομάδας, αλλά και πως η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση ποδοσφαιριστή με ένα βίντεο που έμοιαζε με αυτό που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ τρεις ημέρες πριν.

Last Page

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θυμάται την τελευταία φορά που ντύθηκε χάλια, που ανέβηκε στη ζυγαριά, που έκανε ένα αξέχαστο ταξίδι.

TV ΕΘΝΟΣ

Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει τις εξελίξεις στο «Έλα στη θέση μου» και εξηγεί γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει πει «ναι» σε παρουσίαση εκπομπής. Θυμάται την πιο συγκινητική στιγμή του γάμου της και εκφράζει την επιθυμία της για ένα δεύτερο παιδί.

Ξυλοδαρμός σοκ στο «Τατουάζ»: Ορφέας και Λευτέρης πιάνονται στα χέρια μέσα στη φυλακή! Τι δηλώνει η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου για το τέλος της σειράς.

Συνεντεύξεις: Η μπάντα του Νίκου Μουτσινά «Alcatrash» στην εκπομπή «Για την παρέα» του Open εκφράζει την επιθυμία της για συνεργασία με την Άννα Βίσση, ο Μέμος Μπεγνής εισβάλει στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» και εξηγεί γιατί δεν θέλει να κάνει οικογένεια και η Μανίνα Ζουμπουλάκη μιλά για το σενάριο της νέας σειράς «Μαμάδες στο παγκάκι».

Ρεπορτάζ: Η μετάλλαξη των ριάλιτι για τα νούμερα τηλεθέασης, το προφίλ της Κατερίνα Ντούσκα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision και οι εκπλήξεις που έρχονται στο νέο «X – Factor» στο Open.

Στην ενότητα life οι τροφές «ασπίδα» στις ιώσεις και πρωτότυπες συνταγές για κρέπες.

ΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςTV ΈθνοςPeopleall about History