Ελλάδα|14.02.2019 17:35
Ο δήμος Αθηναίων προγραμματίζει 13 κατεδαφίσεις ετοιμόρροπων κτιρίων
NewsroomΣτην κατεδάφιση δυο ετοιμόρροπων κτιρίων έχει προβεί ο δήμος Αθηναίων τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει προγραμματιστεί η κατεδάφιση άλλων 13 τους επόμενους μήνες.
Σχετική ενημέρωση έκανε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων της Πέμπτης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Αποστολόπουλος.
Ο ίδιος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ανέφερε ότι επίκειται η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον εργολάβο που αναδείχθηκε από τον διαγωνισμό που έχει διεξαχθεί.
Διαβάστε ακόμη
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Μητσοτάκης: Η ΕΕ να είναι έτοιμη και με σχέδιο σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
- Εικόνες χάους στην Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσαν δύο κτίρια στη Φατίχ - Αγωνία για δύο αγνοούμενους
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα