Ελλάδα|14.02.2019 17:35
Ο δήμος Αθηναίων προγραμματίζει 13 κατεδαφίσεις ετοιμόρροπων κτιρίων
NewsroomΣτην κατεδάφιση δυο ετοιμόρροπων κτιρίων έχει προβεί ο δήμος Αθηναίων τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει προγραμματιστεί η κατεδάφιση άλλων 13 τους επόμενους μήνες.
Σχετική ενημέρωση έκανε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων της Πέμπτης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Αποστολόπουλος.
Ο ίδιος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ανέφερε ότι επίκειται η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον εργολάβο που αναδείχθηκε από τον διαγωνισμό που έχει διεξαχθεί.
Διαβάστε ακόμη
- Τέλος άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο: Αποσύρεται καινοτόμο σκεύασμα για τον καρκίνο μαστού λόγω υπέρογκων «κουρεμάτων»
- Ο Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Μηδένισε το κοντέρ: Πόσο χρονών γίνεται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει προλάβει μέχρι και Α΄Παγκόσμιο
- «Αυτό χρειάζεται ο αυτοκράτορας»: Με τι αίτημα μπήκε ο Darth Vader σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου