Ελλάδα|22.07.2022 13:10
Λάρισα: 18χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του - Σε σοβαρή κατάσταση ο τραυματίας
NewsroomΣοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στο χωριό Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ κοντά στη Λάρισα, όταν 18χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του έπειτα από λεκτική διαμάχη. Το συμβάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr έγινε το βράδυ της Πέμπτης λίγο μετά τις 11, όταν ο 18χρονος μετά από καυγά με τον πατέρα του, τον μαχαίρωσε.
Ο πατέρας ηλικίας 56 ετών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στην κοιλιακή χώρα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Κατά δημοσιογραφικές πηγές, περίοικοι κάνουν λόγο για μία οικογένεια όπου δεν έλειπαν οι εντάσεις. Ο 18χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενιακή βία, για νομοθεσία περί όπλων και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
- Ρωσία: Πρόσθεσε την Ελλάδα στη λίστα των «μη φιλικών χωρών»
- Mega deal στην Υγεία: Συγχωνεύονται Ερρίκος Ντυνάν - Euromedica
- Προσωπικός γιατρός: Πότε ξεκινούν οι πρώτες εγγραφές πολιτών - Ποιους γιατρούς μπορούν να επιλέξουν
- Μαρουσάκης: Πού θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς ο υδράργυρος - Ποιες θα είναι οι δυσκολότερες ημέρες
Διαβάστε ακόμη
- Νέα αποκάλυψη γα την υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα πίσω από τον «άνθρωπο-σκιά» στο δίκτυο κατασκόπων
- Μεγάλη φωτιά τώρα στον Βόλο: Αναφορές για εκρήξεις
- Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
- ΕΥΔΑΠ για το πρόβλημα με το νερό στην Αίγινα: Δεν εμπίπτει στην ευθύνη της εταιρείας αλλά θα συνδράμουμε στη λύση