Ένταση στα Εξάρχεια: Χημικά και κρότου λάμψης στην πλατεία
NewsroomΈνταση σημειώνεται αυτή την ώρα στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα πέριξ της πλατείας καθώς αστυνομικές δυνάμεις που νωρίτερα είχαν περικυκλώσει την περιοχή όπου και πραγματοποιούνται κινητοποίηση ενάντια στους βιασμούς έκανα χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης. Στο σημείο βρίσκονται πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει επιστρατεύσει την «Αύρα».
Αξίζει να σημειωθεί πως, πριν από περίπου μία εβδομάδα, υπήρξαν καταγγελίες από αναρχικές συλλογικότητας ότι έγινε απόπειρα βιασμού κατά δύο γυναικών και, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη, πραγματοποίησαν συγκέντρωση κατά των βιασμών.
Οι ίδιοι επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν πορεία, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. δεν τούς το επέτρεψε με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τα επεισόδια.
Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές δυνάμεις φέρεται να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον δέκα προσαγωγές.
Φωτογραφία από την συγκέντρωση νωρίτερα:
- Χάκερ μετατρέπουν ψυγεία σε φούρνους: Η Ευρώπη μπροστά στο κίνδυνο μιας «πανδημίας κυβερνοεπιθέσεων»
- Μαραθώνιος: Νικητής με ρεκόρ ο Μαναζότ Σιγιούμ Ταφέρι - Πρώτος Έλληνας ο Σταμούλης
- Μακελειό στην Πολωνία: Τα κίνητρα και το προφίλ του ακροδεξιού δράστη στο μικροσκόπιο των αρχών
- Θεσσαλονίκη: Χλιδάτη ζωή και βίλες για τα μέλη του κυκλώματος φοροδιαφυγής - Αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα