Ελλάδα|25.07.2022 16:10

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια - Τι υποστήριξε

Σοφία Φασουλάκη

Αυλαία για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τις εξηγήσεις που έδωσε σήμερα Δευτέρα ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, ως συνεπεία της συμπληρωματικής δίωξης που της ασκήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η απολογία της διήρκησε περισσότερες από 4 ώρες, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται. Η κατηγορούμενη - και ήδη προφυλακισμένη- για τη για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, κλήθηκε να απολογηθεί για ένα ακόμη αδίκημα, αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας του ίδιου παιδιού, έπειτα από συμπληρωματική δίωξη που της ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της οδηγήθηκε πίσω στη φυλακή, καθώς δεν τέθηκε θέμα προφυλάκισης της για την ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Όθωνα Παπαδόπουλο, η κατηγορουμένη κατέθεσε αναλυτικό υπόμνημα ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τής έγιναν από την ανακρίτρια.

Κατά την υπεράσπιση, «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠάτραπαιδιάΡούλα Πισπιρίγκουανακρίτριαειδήσεις τώρα