Ελλάδα|26.07.2022 19:34

Χαλκιδική: Οι αστυνομικοί τής είπαν «να πέσει για ύπνο» - Τι ισχυρίζεται η 22χρονη που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση

Newsroom

Μία σοβαρή καταγγελία 22χρονης ερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές. Η νεαρή κοπέλα υποστηρίζει ότι παρενοχλήθηκε και ξυλοκοπήθηκε από άνδρα σε κλαμπ, αλλά την ίδια ώρα προχωρά και σε μία δεύτερη καταγγελία, λέγοντας πως η αστυνομία τής είπε «να πέσει για ύπνο».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την 22χρονη, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής, όταν ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Όταν του είπε «με ποιο δικαίωμα με ακουμπάς;», εκείνος άρχισε να τη χτυπάει και της έσκισε την μπλούζα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega. Τότε, όπως καταγγέλλει πάντα η νεαρή, τον άνδρα φυγάδευσαν άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού και της είπαν «να μην ξαναπατήσει το πόδι της στο μαγαζί».

Αμέσως η κοπέλα κάλεσε την αστυνομία και τους ζήτησε βοήθεια και της είπαν «να πέσει για ύπνο».

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, η 22χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας, κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και σεξουαλική παρενόχληση και ξεκίνησαν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Ο άνδρας έχει ταυτοποιηθεί και είναι 33 ετών. Οι Αρχές τον αναζήτησαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, δεν εντοπίστηκε και έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαλκιδικήειδήσεις τώρακαταγγελίααστυνομίασεξουαλική παρενόχλησηκλαμπ