Ελλάδα|28.07.2022 12:33

Θάνατος φοιτητή στη Σίφνο: Τι έδειξε η νεκροψία - «Εξαιρετικά σπάνια περίπτωση», λένε οι γιατροί

Newsroom

Ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκραδίου και πνευμονικό οίδημα βρίσκονται πίσω από το θάνατο του 22χρονου φοιτητή από τη Λαμία, κατά τη διάρκεια των διακοπών του σε κάμπινγκ στη Σίφνο.

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς όπου μεταφέρθηκε η σορός του, ενώ το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η κηδεία του, στη γενέτειρά του τη Λαμία.

Όπως αναφέρει το tvstar ακόμη και για τους γιατρούς με εμπειρία χρόνων στον καρδιολογικό τομέα, αυτό είναι από απίθανο έως σπάνιο. Ενώ μιλώντας στο κανάλι της Κεντρικής Ελλάδας, ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής σχολίασε από την πρώτη στιγμή πως «Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Ένας υγιές παιδί να φεύγει ξαφνικά. Πώς είναι δυνατόν να μην επανέρχεται με την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση που του πρόσφερε γιατρός που βρέθηκε στο σημείο;».

Ο 22χρονος φοιτητής την Τρίτη είχε αισθανθεί αδιαθεσία και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά βρέθηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού που έκανε. Λίγες ώρες αργότερα κι ενώ βρισκόταν στην παραλία, σε απόσταση ασφαλείας από την παρέα του, έκανε εμετό και έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 23χρονο Θανάση στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στη Λαμία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

φοιτητήςειδήσεις τώρανεκροψίαΛαμίαΣίφνος