Ελλάδα|28.07.2022 13:00
Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος σε ηλικία 62 ετών
Newsroom«Έφυγε» στα 62 του χρόνια ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος. Όπως αναφέρει ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, είχε μεγάλη διαδρομή στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και για πολλά χρόνια διετέλεσε ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα «Τα Νέα» και στα κανάλια Νovasports.
Η ανάρτηση της ΑΕΚ έχει ως εξής: «Έφυγε χθες από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος. Ο εκλιπών είχε μεγάλη διαδρομή στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και για πολλά χρόνια διετέλεσε ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα “Τα Νέα” και στα κανάλια Νovasports. Όσοι τον γνώρισαν, θα τον θυμούνται πάντα για το ήθος του και την αφοσίωση του σε αυτό που έκανε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του».
- Πυρά Μητσοτάκη εναντίον αντιπολίτευσης στο υπουργικό: «Φτάνει με τους πυροσβέστες της ξαπλώστρας, έρχονται δύσκολες μέρες»
- Ακρίβεια στο ρεύμα: «Φρένο» στα πάγια - Τι θα προβλέπει η ρύθμιση που κατατίθεται σήμερα
- Προσωπικός γιατρός: Ανοίγει 1η Αυγούστου η πλατφόρμα εγγραφής για τους πολίτες - Ποιες περιοχές θα αργήσουν
- Αυτές είναι οι 12 παραλίες στην Αττική που απαγορεύεται το κολύμπι για λόγους υγείας
- ΗΠΑ: Ρεπουμπλικάνος καταψήφισε νομοθεσία για την ισότητα στον γάμο και τρεις μέρες αργότερα πάντρεψε με άνδρα τον γιο του
Διαβάστε ακόμη
- Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του γιου του ανώτερου αξιωματικού της ΕΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο - Πώς έγινε το έγκλημα
- «Ακούστηκε πυροβολισμός»: Η φωτογραφία ντοκουμέντο της μηχανής του γυναικοκτόνου και η μαρτυρία «κλειδί»
- Το «τρελό σκουλήκι» που έχει θέσει σε συναγερμό τις ΗΠΑ - Δεν ξέρουν πώς να το εξοντώσουν
- Λύθηκε το μυστήριο των ηφαιστειακών κεραυνών; Νέα μελέτη εξηγεί το φαντασμαγορικό φαινόμενο