Ελλάδα|29.07.2022 11:22
ΗΣΑΠ: Νεκρός ο άνθρωπος που έπεσε στις γραμμές στα Άνω Πατήσια
Ευλαμπία ΡέβηΝεκρή η γυναίκα που έπεσε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, στις γραμμές του ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το συμβάν, η γυναίκα έχει διαμελιστεί. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες ο άνθρωπος έπεσε στις γραμμές του τρένου.
Σημειώνεται προσωρινά είχαν διακοπεί τα δρομολόγια της Γραμμής 1. Κοντά στις 14:00, η κυκλοφορία των συρμών σε ολόκληρο το δίκτυο της Γραμμής 1 του Μετρό σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, αποκαταστάθηκε.
Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό γινόταν στα τμήματα Πειραιάς - Αττική και Νέα Ιωνία - Κηφισιά, λόγω πτώσης ατόμου στις γραμμές στην περιοχή του σταθμού Άνω Πατήσια.
- Βάσεις 2022: Σάρωσαν οι σχολές που οδηγούν στο δημόσιο - Τα επαγγέλματα που επέλεξαν οι υποψήφιοι των πανελληνίων
- Ρεύμα: Πλαφόν 5€ στο πάγιο και κόφτης στην... αρνητική ρήτρα αναπροσαρμογής - Τι φέρνει η νέα ρύθμιση
- Σπάτα: Η «διαφωνία» ελληνικών Αρχών και πλευράς του 22χρονου Τζακ Φέντον συνεχίζεται - «Οι φίλοι του έχουν κλειστά τα κινητά τους»
- Πυρκαγιές: Ούτε ένας οδηγός εκκένωσης, ούτε ασφαλές μοντέλο - Ποιοι είναι εκείνοι που ξεφεύγουν γρηγορότερα - Στην Ελλάδα έχει ο Θεός
Διαβάστε ακόμη
- Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
- Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
- Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
- Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο