Εύβοια: Στη ΜΕΘ το 6χρονο αγόρι που δέχθηκε την επίθεση από ροτβάιλερ - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του
NewsroomΣε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι, που δέχθηκε επίθεση το πρωί του Σαββάτου από σκύλο ράτσας ροτβάιλερ στην Εύβοια. Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνελήφθη ο 41χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου που επιτέθηκε στο παιδί. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ πιθανότητα εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Το περιστατικό συνέβη στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων, όταν ο σκύλος ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε στο παιδί, τραυματίζοντας στο κεφάλι, στον αυχένα και στο αυτί.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 6χρονο Κ.Υ. Ψαχνών. Λίγο αργότερα διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.
Το παιδί τραυματίστηκε από τις δαγκωματιές στο κεφάλι και τα πλευρά, ενώ κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα.
- Χατζηδάκης στο ethnos.gr: Έρχεται ρύθμιση για την παραγραφή χρεών στον ΕΦΚΑ - Τι λέει για συντάξεις και κατώτατο μισθό
- Μαξίμ Ορέσκιν: Ποιος είναι ο 40χρονος «αρχιτέκτονας» της οικονομικής αντεπίθεσης του Πούτιν
- Η πλατφόρμα που θα αλλάξει τα δεδομένα της στέγασης - Έρχεται το social housing
- Παραλίες με σμαραγδένια νερά, η φθηνότερη αστακομακαρονάδα της Ελλάδας: Το νησί-outsider των Σποράδων που θα ευχόσουν να γνώριζες νωρίτερα
- Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
- Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
- Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
- Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη