Μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ: «Τρέχει» η προθεσμία - Πώς θα κάνετε αίτηση
NewsroomΣε πλήρη εξέλιξη είναι η διαδικασία αιτήσεων στην προκήρυξη 2/2022 της ΔΕΗ που αφορά 58 μόνιμες προσλήψεις στην Αττική. Πιο συγκεκριμένα, όπως παρουσιάζει το proson, η νέα προκήρυξη της ΔΕΗ απευθύνεται σε άτομα, Εξειδικευμένων Προσόντων ή Εμπειρίας Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά της αίτηση τους και τα δικαιολογητικά συμμετοχής έως και τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 και ώρα 14:00. Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι οι 58 μόνιμες προσλήψεις αφορούν αποκλειστικά την Αττική.
Οι ειδικότητες που ζητούνται, όπως φαίνεται αναλυτικά παρουσιάζει το proson.gr:
- ΠΕ Πληροφορικής - 37 θέσεις
- ΤΕ Πληροφορικής - 27 θέσεις
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα 23 πτυχία ΑΕΙ που γίνονται δεκτά στην προκήρυξη της ΔΕΗ
Οι ειδικότητες που ζητούνται, όπως φαίνεται αναλυτικά παρουσιάζει το proson.gr:
- ΠΕ Πληροφορικής - 37 θέσεις
- ΤΕ Πληροφορικής - 27 θέσεις
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα 23 πτυχία ΑΕΙ που γίνονται δεκτά στην προκήρυξη της ΔΕΗ
Πώς θα κάνετε αίτηση
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στη ΔΕΗ καθώς και να υποβάλλουν τα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά µε τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα και τα κριτήρια που επικαλούνται.
Εάν όλη αυτή η διαδικασία σας φαίνεται «βουνό» τότε το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας να κάνει την αίτηση σας.
Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη.
ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ PROSON.GR
Πώς θα «κλειδώσετε» τον διορισμό
Tο απαραίτητο πρόσθετο προσόν που ζητείται στην προκήρυξη της ΔΕΗ είναι η καλή ή πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Οι υποψήφιοι δηλαδή που δεν κατέχουν πιστοποίηση Αγγλικών δεν μπορούν καν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της ΔΕΗ.
Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:
Το πιο εύκολο Proficiency στην Ελλάδα που δεν χρειάζεται μαθήματα
- «Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
- Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
- Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
- Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)