Ελλάδα|13.08.2022 20:58
Δείτε φωτογραφία: Ο Μπόρις Τζόνσον… ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ της Νέας Μάκρης
NewsroomΤην Ελλάδα επιλέγει μια φορά ακόμα ο Μπόρις Τζόνσον για τις διακοπές του. Ο Βρετανός πρωθυπουργός που τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχεί καθώς παραιτήθηκε από το αξίωμά του, ταξίδεψε στην Αθήνα για να περάσει κάποιες ημέρες χαλάρωσης.
Ο Τζόνσον εθεάθη λοιπόν να ψωνίζει σε μικρό σούπερ μάρκετ της Νέας Μάκρης, αφήνοντας άφωνους τους καταναλωτές που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο για να κάνουν τα ψώνια τους.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, συνοδευόταν από τον άνδρα της ασφάλειάς του. Σύμφωνα με πελάτες του καταστήματος, ο Μπόρις Τζόνσον είχε χαλαρή και φιλική διάθεση και χαιρετούσε με χαρά όσους τον πλησίαζαν για να του μιλήσουν, απαντώντας σε πολλούς στα ελληνικά.
Διαβάστε ακόμη
- Προ των πυλών το Εθνικό Απολυτήριο: Πότε έρχεται και τι αλλάζει στα Λύκεια - Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές
- Μνημείο προσβολής προς όλους το βίντεο του ΕΟΠΑΕ για την απεξάρτηση
- Αυστραλία: 13χρονος κολύμπησε 4 ώρες για να σώσει τη μητέρα και τα δύο αδέλφια του
- «Φταίει το GPS»: Τι απαντά ο μπασκετμπολίστας που συνελήφθη να οδηγεί στις γραμμές του τρένου