Φωτιά στη Θάσο: Στον εισαγγελέα Καβάλας ο 65χρονος ύποπτος για εμπρησμό
NewsroomΣτον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας αναμένεται να οδηγηθεί - έως το απόγευμα - ο 65χρονος άντρας που συνελήφθη το πρωί στη Θάσο ως βασικός ύποπτος για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες στη Σκάλα Ποταμιάς καίγοντας ορεινή δασική έκταση.
Φωτοβολίδες και εύφλεκτο υλικό τα ευρήματα των αρχών
Κατά την έρευνα των αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα εντοπίστηκαν φωτοβολίδες και εύφλεκτο υλικό. Ο εισαγγελέας αναμένεται να του απαγγείλει κατηγορίες σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει συνταχθεί από τις πυροσβεστικές και αστυνομικές αρχές ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Πρέπει να τονιστεί ότι λίγα 24ωρα μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς είχε ενεργοποιηθεί στο νησί της Θάσου Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΚΑΕΕ) αποτελούμενο από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ είχε μεταβεί από την Αθήνα και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.
- Καιρός: Πού θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία - Οι δυσκολότερες μέρες
- ΔΕΘ: Νέοι, συνταξιούχοι και ευάλωτοι στο επίκεντρο των κυβερνητικών εξαγγελιών
- Ξεσπά η μαθήτρια που έπεσε θύμα bullying στη Θεσσαλονίκη: «Δεν σταμάτησε στη λεκτική βία, μου επιτέθηκε»
- Έλβις Πρίσλεϊ: Ο Βασιλιάς πέθανε και πόσα δεν γνωρίζαμε γι’ αυτόν – Δεν έγραψε κανένα τραγούδι, τον σκότωσε η δυσκοιλιότητα
- Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
- Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
- Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
- Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)