Συναγερμός στην Εύβοια έπειτα από κατολίσθηση στη Στενή (vid)
NewsroomΈνα συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει την στιγμή της κατολίσθησης που σημειώνεται στο βουνό που βρίσκεται στην Κάτω Στενή Ευβοίας. 'Ηταν γύρω στις 13.00 το μεσημέρι όταν ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, μαζί με τους συνεργάτες του έφτασε στο σημείο γιατί είχαν πέσει κάποιες πέτρες στο οδόστρωμα.
Εκεί, βρισκόταν ήδη μηχάνημα του δήμου για τον αποχιονισμό του δρόμου. Την ώρα που ο δήμαρχος με τους υπόλοιπους εξέταζαν πως θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια των αυτοκινήτων και των σπιτιών, ξαφνικά το βουνό άρχισε να πέφτει. Τότε, επικράτησε αναστάτωση, όπως ακούγεται από το βίντεο που κατέγραφε τη στιγμή..
Οι όγκοι των χωμάτων και των πετρών κάλυψαν και τα δύο ρεύματα κυκολοφορίας. Μόλις το φαινόμενο σταμάτησε, το μηχάνημα του δήμου έπιασε αμέσως δουλειά. Επίσης, στο σημείο βρίσκονται οι Πυροσβέστες του κλιμακίου Ψαχνών. Ήδη, φτάνουν στο σημείο και άλλα μηχανήματα καθώς και τεχνικοί από την Πολιτική Προστασία της ΠΕ Εύβοιας μαζί με τον Προϊστάμενο, Γιώργο Κωστόπουλο.
Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη κατολίσθηση που σημειώνεται στον ίδιο δήμο μέσα σ' ένα 24ωρο. Ένας δήμος, ο οποίος έχει δεχθεί από την Τετάρτη μεγάλο όγκο χιονιού και βροχής.
Πηγή: tvstar.gr
- «Ήταν σοκαριστικό και τρομακτικό»: Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει την επίθεση του Νίκου Παππά κατά δημοσιογράφου
- «Θέλω να βγει η αλήθεια»: 21χρονος τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση στον Γιώργο Μαζωνάκη για ασελγείς πράξεις
- «Μου είπε αν είμαι μάγκας να το πιω»: Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου που κατανάλωσε ψυχοφάρμακο ως challenge
- «Ελληνική τραγωδία»: Οι φώκιες Monachus monachus κρύβονται σε σπηλιές για να γλιτώσουν από τον υπερτουρισμό