Ελλάδα|18.08.2022 19:27

Έσπειραν τον τρόμο στον Εύοσμο: Έκλεψαν νεαρούς και μετά γρονθοκόπησαν τον πατέρα του ενός – Χειροπέδες σε 6 άτομα

Newsroom

Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε στην πλατεία του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη αρχικά σε δυο ανήλικους και έπειτα στο πατέρα του ενός που έσπευσε για βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη λίγο μετά τις 21:00 μ.μ. αρχικά δύο νεαροί δέχθηκαν επίθεση από μία ομάδα ατόμων ηλικίας 14-16 ετών, με στόχο να κλέψουν τον σταυρό που φορούσε ο ένας. Σύμφωνα με το GRtimes ο ένας ανήλικος κάλεσε τον πατέρα του -αστυνομικός στο επάγγελμα για να τους προστατέψει. Ωστόσο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η ομάδα των συγκεκριμένων ατόμων του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η προληπτική διακομιδή του σε νοσοκομείο. Έρευνα έχει διαταχθεί από την αστυνομία ενώ συνελήφθησαν έξι άτομα ηλικίας 14-16 ετών.

«Είναι απαραίτητη η καθημερινή Αστυνομική δύναμη στην πλατεία και γενικότερα στο κέντρο του Ευόσμου, διότι οι περιπολίες ιδίως στην πλατεία πραγματοποιούνται μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο και συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Αυτά τα σημεία χρειάζονται 24ωρη φύλαξη για να σταματήσουν αυτά τα περιστατικά βίας. Επίσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει ψηφιστεί εδώ και αρκετούς μήνες η τοποθέτηση καμερών στην πλατεία Ευόσμου, ωστόσο δεν έχουν γίνει κινήσεις για την τοποθέτησή τους» τόνισε στο GRTimes.gr ο Κοινοτικός Σύμβουλος Ευόσμου Σωκράτης Πασχαλέρης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εύοσμος Θεσσαλονίκηςεπίθεσηειδήσεις τώρα