Ελλάδα|20.08.2022 21:08

Πάτρα - Μπούκαρε στο ιατρείο ζητώντας εξηγήσεις: Νέα στοιχεία για τη μητέρα που κρύφτηκε στη φοιτητική εστία για να γλιτώσει από τον άντρα της

Newsroom

Η οικογενειακή ιστορία πίσω από τα τρία αδέλφια που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο στην Πάτρα και αναγκάστηκαν να κρύψουν τη μητέρα τους από τον πατέρα τους προκειμένου να τη σώσουν, ξετυλίγεται. 

Η οικογένεια διαμένει σε νησί του νοτίου Αιγαίου και ο πατέρας παράτησε τα πάντα εκεί και έφθασε μέχρι την Πάτρα προκειμένου να συναντήσει την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία του έχει κάνει και ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην την πλησιάζει.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πελοπόννησος, χαρακτηριστικό της εμμονής του συζύγου ότι έψαξε το κινητό της τηλέφωνο, εντόπισε μία άυλη συνταγογράφηση από γιατρό της Πάτρας και την περασμένη Τρίτη εισέβαλλε στο ιατρείο ζητώντας… «εξηγήσεις» για το πού είναι η γυναίκα του και το αν πήγε για εξέταση στο ιατρείο. Και μόνο από αυτό καταδεικνύεται η ψυχολογία του συγκεκριμένου άνδρα και σίγουρα προκαλεί προβληματισμό για το μέχρι που μπορεί να φθάσει. Η γυναίκα πάντως έχει λάβει με τη βοήθεια των τριών φοιτητών γιων της όλα τα μέτρα.

Θα πρέπει να τονιστεί πως δε διαμένουν και οι τρεις στη φοιτητική εστία, ενώ σπουδάζουν σε μία από τις κορυφαίες σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών. Έρευνα διενεργεί για το συμβάν και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, ο οποίος σε καμία των περιπτώσεων δε θα επιθυμούσε να συμβεί ένα σοβαρό επεισόδιο εντός του πανεπιστημιακού χώρου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάτραειδήσεις τώραΠανεπιστήμιο Πατρών