ΑΣΕΠ 7Κ: Ανακοινώνεται η προκήρυξη διορισμών στην Υγεία
NewsroomΣύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr στο τέλος του Αυγούστου ή στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου η προκήρυξη 7Κ/2022 θα σταλθεί από τον ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο.
Σε 127 νοσοκομεία θα κατανεμηθούν 3.720 μόνιμοι υπάλληλοι στην Υγεία μέσω της διαδικασίας ΑΣΕΠ.
Υπενθυμίζουμε ότι στην προκήρυξη για το ΕΣΥ για τους 3.720 νοσηλευτές, υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της ή δουλεύουν ακόμα ως επικουρικό προσωπικό στα νοσοκομεία όλης της χώρας, για την αντιμετώπιση των αναγκών του κορονοϊόυ.
Στον διαγωνισμό θα ζητούνται άτομα Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι ειδικότητες θα αφορούν κυρίως νοσηλευτές και βοηθούς νοσηλευτών.
Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr:
Το πιο εύκολο Proficiency στην Ελλάδα που δεν χρειάζεται μαθήματα
- «Δεν υπήρχε καμία ένδειξη»: Τι κατέθεσε ο στρατιωτικός ψυχολόγος για τον 50χρονο γυναικοκτόνο στη Δράμα
- Τραγωδία στη Μύκονο: Νεκρή σε τροχαίο 37χρονη Ιταλίδα που γιόρταζε το μπάτσελόρ της
- Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν πυρηνικοί σταθμοί - Το μεγάλο ρίσκο
- Το botox μας κάνει πιο ευτυχισμένους; Τι λένε οι επιστήμονες