Αιγάλεω: Ένοπλη ληστεία σε εταιρεία - Ακολούθησε καταδίωξη με πυροβολισμούς
NewsroomΈνοπλη ληστεία και κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκαν στο Αιγάλεω λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν 3 δράστες επιχείρησαν να εισβάλλουν σε τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων επί της οδού Μνησικλέους.
Σύμφωνα με το OPEN, εκείνη την ώρα στην επιχείρηση δεν υπήρχε κάποιος φύλακας και έτσι οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία στην πρόσοψη του κτιρίου και μπήκαν μέσα. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάτοικο της περιοχή που αντιλήφθηκε τη συνέβαινε και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τους δράστες επί τω έργω.
Αμέσως εκείνοι τράπηκαν σε φυγή και ακολούθησε περιπετειώδης καταδίωξη στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν, ενώ φαίνεται να έπεσαν πάνω και σε ακινητοποιημένο φορτηγό της εταιρείας στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από το κτίριο.
Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν, όμως κάποια στιγμή τους έχασαν και έκτοτε οι δράστες αναζητούνται.
- Υπόθεση παρακολουθήσεων: Σκληρό ροκ στην πολιτική σκηνή - Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για δύσκολες μάχες στη Βουλή
- Ακίνητα: Προς παράταση ο «παγωμένος» ΦΠΑ στην οικοδομή και το 2023
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Ένιωσε αδιαθεσία και υπεβλήθη σε εξετάσεις
- Συγκλόνισε ο Ουνθουέ με το μήνυμά του για τη νόσο ALS πριν από το Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι
- Τα χαμόγελα στο Μαξίμου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΑ, η πορεία της Χατζηδάκη στο πλάι της Διαμαντοπούλου και οι απειλές του Άδωνι σε παρουσιαστή της ΕΡΤ
- Πού θα λειτουργούν οι πρώτες κάμερες: Οι δρόμοι, τα λεωφορεία και το στοίχημα που καθυστερεί
- Καισαριανή: Η Ιστορία δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό
- «Στο 90% οι πιθανότητες πολέμου ΗΠΑ-Ιράν» - Δυσοίωνα μηνύματα παρά τις συνεχιζόμενες συνομιλίες