Ελλάδα|17.02.2019 14:12

Ωρες αγωνίας: Βάρκα και drone για τον εντοπισμό των αγνοουμένων στη Μεσσαρά

Newsroom

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου καθώς από τα ξημερώματα της Κυριακής αγνοείται ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα που παρασύρθηκε από ορμητικό χείμμαρο του ποταμού Γεροπόταμου, στη Μεσσαρά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιβαίνοντες ήταν τρεις γυναίκες και ένας άνδρας. 

Όπως αναφέρει το neakriti.gr o Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκος Λαγουδάκης, είπε ότι οι έρευνες λίγο ξεκίνησαν μετά τη 01:00  τα ξημερώματα και συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα. Στις έρευνες συμμετέχουν  πυροσβέστες και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, η βάρκα της Πυροσβεστικής, αλλά και το drone της ΕΜΑΚ. Ακόμη στις έρευνες συμμετέχει και το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες του Λιμενικού, της Αστυνομίας και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ηρακλείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κινητό από το οποίο πραγματοποιήθηκε η κλήση προς την Αστυνομία φέρεται να είναι κλειστό. Μάλιστα ο ένας εκ των αγνοούμενων έλεγε χαρακτηριστικά «ελάτε γιατί πνιγόμαστε». Σημειώνεται ότι τα άτομα δεν γνώριζαν την περιοχή, καθώς είχαν έρθει από το Ηράκλειο.

Δείτε φωτογραφίες και videos από τις έρευνες:

λιμενικόχείμαρροςΚρήτηΠοτάμιΜεσσαράπυροσβεστικήαστυνομία