Ελλάδα|17.02.2019 17:49
Λάρισα: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε γυναίκα στο κέντρο της πόλης
NewsroomΞαφνική επίθεση από αδέσποτο σκυλί δέχτηκε σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr μια γυναίκα το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας.
Συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Κύπρου και Φαρμακίδου (κοντά στην στάση των λεωφορείων του ΤΕΙ) μια 68χρονη γυναίκα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχτηκε την επίθεση ενός σκύλου, ο οποίος την δάγκωσε και την τραυμάτισε.
Η γυναίκα με αιμορραγία και φριχτούς πόνους μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο που εφημερεύει σήμερα Κυριακή.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ μετρά κέρδη και ζημιές από μία εύθραυστη εκεχειρία: Υπάρχει πιθανότητα να βγει «λευκός καπνός»;
- Έρχονται και νέοι ... καύσωνες στις ράγες του Μετρό Αθήνας - Άλλα τρία καλοκαίρια χωρίς κλιματισμό
- Ανήλικοι και social media: Ο εθισμός έχει πολλά πρόσωπα - Μπορεί το «μπλόκο» να λειτουργήσει;
- Ποιους θέλει το Μαξίμου πρώτους σε Βόρειο και Νότιο Τομέα, η εμπειρία του εισαγγελέα του ΑΠ στην ΕΥΠ και το ΠΑΣΟΚ που καλεί εισαγγελέα για τον Άδωνι