Ελλάδα|01.09.2022 09:03

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η κατάθεση των μαρτύρων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Newsroom

Ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας των δυο παιδιών από την ίδια τους την μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκινούν οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Πρώτος μάρτυρας ο παθολογοανατόμος, Χρήστος Ευτυχιάδης, τα ευρήματα του οποίου συνετέλεσαν σημαντικά προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή, για τους θανάτους και της Ίριδας και της Μαλένας.

Αύριο το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν και οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας, οι οποίοι στο 13σέλιδο πόρισμά τους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών ήταν ασφυκτικός.

Σημειώνεται ότι εντός του Σεπτεμβρίου, αναμένεται και η πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβουλίου για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα πορίσματα των δικαστικών αρχών, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τις δολοφονίες και των τριών κοριτσιών της. Η μικρή Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε με τη χρήση κεταμίνης όπως αποδίδουν οι δικαστικές αρχές στην κατηγορούμενη ενώ τα άλλα δύο κορίτσια είχαν έναν μαρτυρικό ασφυκτικό θάνατο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


μάρτυρεςκαταθέσειςειδήσεις τώραδολοφονίεςανακριτήςΡούλα Πισπιρίγκου