Ελλάδα|02.09.2022 10:27

Viral έγινε έλληνας πιλότος: «Το πατήσαμε, το σκίσαμε, αλλά δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε»

Newsroom

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο από πτήση που κατευθυνόταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στην καθιερωμένη ανακοίνωση για την πορεία της πτήσης, ο πιλότος δεν δίστασε να κάνει την διαφορά και να το ρίξει στο χιούμορ για να απαλύνει την όποια δυσφορία των επιβατών για την καθυστέρηση της πτήσης.

Σύμφωνα με χρήστες των social media υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην απογείωση ενός αεροπλάνου (τον προορισμό ακριβώς δεν τον γνωρίζουμε) λόγω ενός προβλήματος που υπήρξε με τον κλιματισμό. Όταν το αεροπλάνο τελικά ξεκίνησε ο πιλότος έκανε οτι μπορούσε για να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους και πλησιάζοντας προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

«... να μειώσουμε την καθυστέρηση. Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή με περίπου, με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα».

Όπως ήταν φυσικό οι επιβάτες γέλασαν με την ψυχή τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελευθέριος Βενιζέλοςπτήσηειδήσεις τώρααεροπλάνο