Ελλάδα|02.09.2022 11:30

Στο «μικροσκόπιο» 70χρονη στον Βόλο: Έχει εμμονή με γειτόνισσά της - Της στέλνει γράμματα και την παρακολουθεί

Newsroom

Εμμονή με μία 70χρονη γειτόνισσά της φαίνεται ότι έχει μία συνομήλική της στον Βόλο, αφού, σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε η πρώτη, της στέλνει σημειώματα, την παρακολουθεί και την ενοχλεί διαρκώς.

Μάλιστα, εδώ και περίπου δύο χρόνια η μία 70χρονη ενοχλεί τη δεύτερη, με τη δράστιδα να έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών μηνών για το αδίκημα της απειλής με συνεχή παρακολούθηση και οχλήσεις.

Στο θέμα παρενέβη και η Εισαγγελία, η οποία ζητά να διερευνηθεί, αν υπάρχει σημαντικός αριθμός σημειωμάτων της γυναίκας προς τη γειτόνισσά της, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της συνεχούς παρακολούθησης και της απειλής.

Η γυναίκα που κατέθεσε τη μήνυση,  υποστηρίζει ότι το τελευταίο διάστημα τής ρίχνει στο γραμματοκιβώτιο ή στην αυλή του σπιτιού της καθημερινά γράμματα, στα οποία κατηγορεί τους άνδρες. Σημειώνει ακόμα ότι γνωρίζει τη γυναίκα, τη συμπαθεί, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο την ενοχλεί.

Παράλληλα, αναφέρει πως με τη συμπεριφορά της ταράζει τη ζωή και την ψυχική της ηρεμία. Από την πλευρά της αυτό που υποστηρίζει η μηνυόμενη είναι ότι δεν τη βρίζει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εμμονήμήνυσηΒόλοςγυναίκα