Ελλάδα|05.09.2022 12:34

Χαλκιδική: Πανικός με ψεύτικο πιστόλι και μαχαιριές στο πανηγύρι του Αγίου Μάμαντος

Newsroom

Πανικός επικράτησε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου στη μεγάλη εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος, στη Χαλκιδική, με τον κόσμο να τρέχει για να απομακρυνθεί στη θέα ενός πιστολιού, που έβγαλε 37χρονος ρομά και το οποίο αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι ήταν ψεύτικο.

Ο 37χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι από 36χρονο άντρα, επίσης ρομά, στον οποίο έτεινε το ψεύτικο πιστόλι. Ειδικότερα, ο 37χρονος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με άλλους ρομά και όλοι τους φέρεται να συμμετείχαν ως πωλητές προϊόντων στο πανηγύρι.

Όταν ο 37χρονος είδε να κάθεται σε τραπέζι ταβέρνας η παρέα αυτών, με τους οποίους είχε διαφορές, τους πλησίασε και έβγαλε το πιστόλι.

Την ώρα εκείνη στο πανηγύρι βρισκόταν πλήθος κόσμου, και πολλοί άρχισαν να τρέχουν στη θέα του πιστολιού. Κάποιοι από την παρέα που κάθονταν στην ταβέρνα, επιτέθηκαν στον 37χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν. Μεταξύ αυτών ήταν και ο 36χρονος κατάφερε τραύμα με μαχαίρι σε βάρος του 37χρονου.

Τη στιγμή εκείνη στο σημείο βρισκόταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος επενέβη και κατάφερε να τραβήξει τον 37χρονος από την παρέα που τον χτυπούσε. Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ ο 36χρονος ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαλκιδικήμαχαίριρομάπιστόλι